Holvikellarin kirppis avattiin

Rakastan kirppiksillä kiertämistä, mutta en ehdi sinne niin usein kuin haluaisin. Olin peruuttanut sunnuntaille ensiksi suunnitellun menon, jotta saisin vähän ”omaa aikaa” ja sain houkuteltu miehen mukaan katsastamaan uutta kirppistä. Lähdettiin siis yhdessä kohti Holvikellarin kirppistä, joka sijaitsee Helsingissä Tukkutorilla. Olimme paikan päällä kello 11.00 aikaan ja siellä oli vielä silloin näin pitkät jonot. Paikkaa oli hyvin mainostettu ja siitä varmasti johtui se, että jo heti ensimmäisenä avajaispäivänä oli tieto kiirinyt laajalti. Kiinnostavan tuntuinen paikka.

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1

Jono kulki ihmeen nopeasti, vaikka tuntui, että se on pitkä. Kun sisätilat eivät ole niin isot, niin on pakko säännöstellä hieman sisään menijöitä. Tämä on hyvin ymmärrettävää.

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (1) TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (2)

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (3)

Tein pieniä ostoksia. Nämä aurinkolasit tarttuivat matkaan meidän tubevideoita ajatellen. Hinta oli 50 senttiä.

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (4)

Ostin mustan säämiskäjäljitelmä-hapsutakin hintaan 7 euroa,

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (6)

Kaulakoru tarttui mukaan hintaan 2 euroa.

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (10)

Lämpimiä ajatuksia tarttui mukaan hintaan 1,50.

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (5)

Tämänkin kaulakorun ostin ja se maksoi 5 euroa.

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (7)

Sitten tapasin kirppiksellä tuttuja ”prinsessoita”. Sanon aina, että elämään mahtuu paljon prinsessoja. Tässä muutama kirppisprinsessa. Oli kiva tavata kirppiksellä sekä blogin lukijoita että instagram-seuraajia. Tuon kissa-laukun olen muuten joskus kuvannut blogiini, kun ihastuin erääseen laukkujen tekijään Hakaniemen kirppiksellä viime kesänä. Silloin kirjoitin laukuista täällä.

TUKKUTORIN KIRPPIS - 1 (8)

Olipa kiva kirppistellä. Eiköhän sitä uudestaan taas mennä kun ehditään.

Kirppis sijaitsee siis Tukkutorin alueella Agroksenmäellä osoitteessa Vanha Talvitie 14. Kirppis on auki joka sunnuntai 9.4. saakka kello 11-16.
Paikkamaksu on 30 euroa ja se sisältää myyntipöydän. Kannattaa seurata paikan facebook-sivua, joka löytyy täältä.

Sitten vaan kirppistelemään sunnuntaisin paikan päälle. Itse varmasti menen kiertelemään aina vaan kun kykenen.

Maiju

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hauskoja löytöjä.

  Ennen tykkäsin kierrellä kirppiksillä enemmänkin, mutta nyt kyttään niillä lähinnä erittäin hyviä/erittäin halpoja ruokakuvauksiin sopivia vintageastioita. Nyt kuvausrekvisiittaakin alkaa olla sen verran paljon, ettei välttämättä uusia tarvita vähään aikaan. Sain taas uuden herätyksen vain vähentää omia tavaroita kun kävimme katsomassa ystävän äidin kuolinpesää… (vaikka sieltäkin lähdettiin käsin solmittu matto kainalossa ja pari lasiesinettä kassissa). Pitäisi ahkerammin myydä FB:n myydään-ryhmissä ja kesällä ehkä mennä itse myymään kirppikselle.

  • 1.1

   sanoo

   Sinä voisit lähteä myymään noita ylimääräisiä astioita. Sitten taas mahtuisi uuttakin 🙂

 2. 2

  sanoo

  Wau mikä jono! Rakastan kirppistellä ja juurikin etsiä niitä meheviä peltirasia ja mukilöytöjä, joten uusi kirppari on enemmän, kuin tervetullut. Ihanaa iltaa Maiju <3

 3. 3

  sanoo

  Ihania kirppisprinsessoja!! Terveisiä täältä yhdeltä sielunkumppanilta. Nimimerkillä kirppareita rakastava, prinsessa mieleltään. Harmi vain, että kirppiksiä varten pitäisi aina herätä viikonloppuisin tosi aikaisin (mikä ei todellakaan onnistu minulta – prinsessa tarvitsee joskus kauneusuniaankin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *