Huivilla asustettu asu

Jossain vaiheessa oli niin tapahtumarikasta aikaa huhtikuussa, että on jäänyt koneen kätköihin näitä asukuvia. Laitanpa tähän väliin muutamia näitä. Tämä asu oli yhdeltä koulutuspäivältä huhtikuun puolessa välissä. Tässä taas toin vähän väriä mustaan perushuivilla. Tämän huivin ostin Indiskasta ihan vaan tuon ihanan värinsä ansiosta. Musta se oli vaan niin mun värini, joten turha sitä oli jättää kauppaankaan. Piristin asua taas rohkeasti punaisilla kengillä. Välistä tulee tunne, että on vain räväytettävä eikä pelattava aina varman päälle samoilla sävyillä. Tuo oli taas sellainen päivä, että halusin leikitellä enemmän.

Entisessä elämässä mä en olisi suostunut näyttämään tätä puoltani kameralle.
Sanon aina, että se ei ole mun parhaimpia puoliani.  Menköön nyt kuitenkin.

Huivi sai myös turkoosin korun seurakseen. 

Mahtavaa viikonloppua kaikille.
Toivotaan, että vihdoinkin saataisiin vähän lämpöä päiviin.
Maiju

Kommentit
 1. 6

  Anonyymi sanoo

  Seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti blogiasi. Olet ihanan pirteä ja positiivinen ihminen ja pukeudut iloisesti ja värikkäästi. Ihmettelen silti hiustyyliäsi, joka on parinkymmenen vuoden takaa. Olisit paljon nuorekkaamman näköinen, jos otsallasi ei olisi tuota tummaa läiskää. Väriksi sopisi joku lämmin ruskea elävöitettynä kuparilla tai punaisella.

  • 6.1

   sanoo

   Hih, tässä kuvassa tuo otsatukka on muuten ruskea. Piti äkkiä käydä värjäämisessä se mustaksi, kun se vaan ei sovi mun kasvojen väriin. Kuparikaan ei ole mun värini. Teen jossain vaiheessa blogipostauksen mun kokeilemistani väreistä, se sitten varmaan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *