Huivit tylsien vaatteiden pelastus?

Mä olen viime aikoina ”ihastunut” huiveihin. Siis isoihin huiveihin. Niillä on niin kiva asustaa tylsät mustat vaatteet ja niiden avulla saa väriä asuun. Silloin kun en jaksa illalla miettiä seuraavan päivän asua sen enempää, niin valitsen mustat vaatteet ja siihen sitten jonkun huivin, jolla tuon väriä asuun. Joskus saatan valita näyttävän korunkin huivin kaveriksi. Tällä kertaa valitsin koruksi käsintehdyn Erilaiset enkelit -koruntekijän valmistaman kaulakorun.

Huivin voi laittaa asuun monella eri tavalla. Tällä kertaa levitin huivin hartiahuivin tapaan hartioille.

Missä ne kuvat sitten otettiinkaan? Ruokatunnilla neuvotteluhuoneessa, jossa on ihan ”aito” puhelinkoppi. Mitä sieltä kopista sitten paljastuikaan?

Mun mies kun näki tämän kuvan hän sanoi, että ”onneksi et soittanut  mulle”. Sanoin, että soitinpas, mutta et ollut kotona. Siitä siis topakka ilme.

Ostin edellisenä viikonloppuna näitä tylsien vaatteiden pelastajia useitakin. 
Oliskohan syynä se, että kaupasta ei ole oikein löytynyt nyt muutakaan mun juttua ja jotain uutta pitää saada asuja piristämään.
Opetus on se, että pienillä asioilla saadaan ne asut näyttämään värikkäiltä.
Maiju


Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Tämä huivi sai kyllä aika paljon kehuja. Siinä on ihania perhosia ja väri on muutenkin kaunis.

 1. 2

  Romantic Lady sanoo

  Huivit on kyllä monen vaatteen pelastus. Olen yrittänyt opetella huivien käyttäjäksi.

 2. 3

  sanoo

  Kaunis tuo huivisi<3 Olen kyllä ehkä hieman puolueellinen koska luulen että mun kaapista löytyy tuo sama huivi beigen sävyissä…:) Huivit ovat muutenkin ihania ja NIIN käytännöllisiä.

 3. 4

  sanoo

  Kaunis huivi! Allekirjoitan kyllä joka sanan, käytän huiveja aina ja koko ajan enkä oikein osaa olla ilmankaan. Piristävät kummasti asua kuin asua.

 4. 5

  sanoo

  Huivi pelastaa yksinkertaisen asun ja tuo sinun huivisi on kyllä kaunis !

  Ps. Blogissani on kiva arvonta !

 5. 6

  sanoo

  Minä täällä huokailen, kuinka upean näköinen olet ja muutut upeammaksi päivä päivältä! Uusi elämäntyylisi pukee sinua huimasti, wautsiwau!

  • 6.1

   sanoo

   Voi kiitos Elisa. Ihana, että uuden elämäntyylini eväät alkavat näkymään ulospäin. Sisältä ainakin minusta tuntuu nykyään NIIN hyvältä.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Elisa puhuu asiaa, sulle on tapahtunut selkeä muutos, joka näkyy. Lillan

 7. 8

  sanoo

  Huivit, melkein olin unohtanut niiden olemassaolon! 🙂 Kiitos! Taidankin heti tänä iltana pukea jonkun tosi kivan ja värikkään huivin, kun menen elokuvatapahtumaan. 🙂 Muutenhan minä pukeudun tylsästi mustaan.. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *