Hulluna hattuihin – hassuihin hattuihin

Kotiuduimme alkuillasta viikon pohjoisen reissun jäljiltä. Lähdimme eilen aamulla ajamaan  Leviltä alas kohti etelään ja ajoimme matkan kahdessa erässä. Eilen istuimme autossa 9 tuntia ja tänään 8 tuntia. Matkan varrellakin tuli kuvattua monenlaisia elämyksiä, joista kerron myöhemmin.

Käytän hyvin harvoin hattuja, mutta jos mä käytän, niin silloin täytyy olla todella kylmä. Silloin kun mä käytän hattuja, niin mulle kelpaa vain kahdenlaiset hatut, sellaiset, jotka ovat kauniita tai sitten sellaiset, jotka on hauskoja.

Tällä kertaa otin mukaan reissuun mun yhden ”lempihattuni”, jonka mun siskon tyttö on tuonut mulle Lontoosta. Musta se on vaan niin hauska, että se ansaitsi päästä mun mukaan reissuun.

Hatut ovat ehkä hieman huomioita herättäviä, mutta niillä saa hyvin kanssaihmisten kasvoille hymyn. Suosittelen kokeilemaan.

Rovaniemen reissulla sitten törmäsin tällaiseen jääkarhuhattuun, mun oli ihan pakko ostaa tämä. Voin luvata, että en liiku tämä päällä yleisillä paikoilla, ellei liikuntapaikkoja lasketa sellaiseksi. 
Mun mies ei voinut katsoa mua ollenkaan, kun häntä alkoi naurattamaan. Sain myös kiellon pitää hattua autossa, koska se estää näkyvyyden ja se on ihan ymmärrettävää.
  
Mulla on yksi ystävä, joka on samanlainen näiden hattujen kanssa, kuin minä. Hänelle tarttui mukaan Rovaniemeltä tämä hattu. Mun oli pakko se itse testata.

Ajettiin sitten Kälviän kautta viemään Heinille Rovaniemen tuliaiset. Sitten meidän oli pakko poseerata kimppakuvassa hattujen kanssa. On kuvassa yksi oikea eläinkin eli Rico, Heinin koira.

Pitäis jossain vaiheessa käydä mun eläinhatut läpi ja katsoa, että mitä eläimiä tuolta hattukasasta löytyykään. Muistaakseni ainakin lammas, karhu ja pupujussi taitaa löytyä.
Tällainen pikapostaus tänään, pitkän reissun jäljiltä.

Maiju

Kommentit
 1. 5

  sanoo

  Voi teitä hassuja. Paikallinen Kirppis nimisellä kirpparilla on jotain eläinhattuja huomenna myynnissä. Vien kirppiskamaa sinne ja pitääkin katsoa kuin hauskoja ne on…

 2. 6

  sanoo

  Hauskoja! Täytyy kyllä sanoa että hymy on herkässä kun tuollaiset hattupäät kävelisi vastaan 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

 3. 8

  sanoo

  Hih, olipa hauskoja hattuja 🙂 Mikä oli puolimatkan krouvinne Levin matkalla? Olemme joskus miettineet Leville ajoa, ja se pitäisi kyllä pilkkoa kahteen päivään.

  • 8.1

   sanoo

   Puolitimme matkamme Kokkolaan, koska se tuntui juuri hyvältä puoliväliltä matkalle. Yhdistämme sitten siitä alaspäin matkaamme Seitsemän sillan reitin, josta sinä varmasti tykkäisit.

  • 8.2

   sanoo

   Seitsemän sillan reitti kuullostaa kivalta! Täytyykin tsekata toi Kokkola vaihtoehto, joten ajattelin että sinne mentäisiin esim. Kuopiossa pysähtyen. Kokkola voisikin olla kiintoisa vaihtoehto.

  • 8.3

   sanoo

   Niin, piti kirjoittaa, että jotenkin ajattelin, että reitti kulkisi Kuopion kautta ei siis niin että poikkeaa sekä Kuopioon että Kokkolaan :))

 4. 9

  sanoo

  Ihania hattuja! Ymmärrän autossapitokiellon, pitäähän sitä nyt kuskin pystyä keskittymään auton tiellä pitämiseenkin 😀

 5. 10

  Anonyymi sanoo

  Jääkarjuhattu olis hyvä töissäs kun kerroit siellä olevan vilpoista. Ihan todella hyvä lätsä töihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *