Hyvänmielen kirppistelyä

Sain lauantaina siivouspuuskan kotona. Se oli sellainen, että piti taas antaa tavaroille kyytiä. Kun päättää alkaa tällaiseen projektiin, tulee seuraavaksi harkintasn, että mihin tavaraa  kierättää. Päädyin siihen, että lähden Malmintorin sunnuntaikirppikselle myymään.

Vähän väriä vaatteisiin ja sitten olin niin ready.

Tavarat pakattiin autoon lauantaina. Sunnuntaiaamuna katselin kohti taivasta ja mietin, että mitenköhän muijan käy. Päätin tummista pilvistä huolimatta lähteä hankkiutumaan eroon tavaroista. 
Kun tavaraa oli saatu esiin, niin välissä vähän rummutusta sosiaaliseen mediaan, sillä saatiin ystäviä ja someseuraajia paikan päälle. Tämä on tärkeä asia. Somen kautta saadaan ihmiset kiinnostumaan tavaroista ja myös tulemaan mahdollisesti paikan päälle.
Olen joskus kerännyt possumagneetteja.
Koruja oli myös tarjolla.
Nalleperhe etsi myös uutta kotia.
Kaveri bongasi somen kautta tän nallelaatikon. Hän varasi sen puhelimella ja tuli ostoksille. Mukaan hänelle tarttui myös koruja ja huivi. 
Mun myyntipöydän äärellä kävi kova kuhina, niin naapuripöytien myyjät katselivat sitä ihmeissään. Sanoin, että taikasana on sosiaalinen media, edulliset hinnat ja hyvä tavara. Tällä kertaa oli tarkoitus vain kierrättää. 
Olin paikalla jo ennen kahdeksaa aamulla. Kaksi tuntia sai myydä rauhassa. Sitten alkoi sataa kaatamalla.
Sade oli hyvä syy kahvitankkaukselle. 
Hymy ei hyytynyt edes sateen edetessä. Yritin sanoa myyjänaapureille, että sateen jälkeen on poutasää. Oli pakko heittää positiivista läppää, kun ilmat on mitä on. Niille ei voi mitään, vaikka kuinka valittaisi.
Mies toi mulle välissä vähän uutta varustusta, kun kangaskengät pääsi kastumaan. Sadekin on usein vain asukysymys. Kunnon sadetakki päälle ja lantsarit jalkaan, niin hyvin meni.
Mulla oli hyvät pressut mukana, mikä oli hyvä asia. Pahimmillaan tilanne torilla näytti tältä.
Vaikka siis vettä tuli välistä kaatamalla. Niin täytyy sanoa, että olin todella tyytyväinen noin kolmen tunnin sateettomaan aikaan. Tavara vaihtoi sinä aikana hyvin omistajaa.
Malmintorin kirppis on auki sunnuntaisin ja sinne kannattaa suunnistaa joko myyjänä tai ostajana. 
Kotiin päästyäni laitoin rekin pystyyn makkariin ja kuivattelin kastuneet vaatteet. 
Vähän myös sängyn päälle. 
Tavaraa jäi vielä sen verran, että tarvitaan jossain vaiheessa vielä toinen myyntikerta. Mihin sitten suuntaan myymään, se jää nähtäväksi. 
Sateesta huolimatta siis hyvin onnistunut myyntireissu.
Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille ostajille. Minulla oli kanssanne hauskaa. Saatan seuraavasta myyntikerrasta taas kertoa Pinkit korkokengöt -Facebook sivulla, joten kannattaa seurata myös blogin Facebook-sivua ettei missaa mitään tärkeää.
Maiju 
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Joo ei auta naama rutussa myyntiä hoitaa. Mielummin pilke silmäkulmassa. Sateelle kun ei edes voi mitään 🙂

 1. 2

  sanoo

  Kirppistely on mukavaa! Harmi, kun sää ei oikein suosinut eilen. Ulkokirppiksellä ei koskaan tiedä, että mikä sää sattuu tulemaan. Mukavaa maanantaita!

 2. 4

  sanoo

  Jos olisin lähempänä, niin innolla olisin tullut kirpparillesi! Vaikka mitä tästä bongSin esim. Kirjoja.

 3. 6

  sanoo

  Pöytäliina on hyvä tausta tavaralle, hienolta näyttää. Kivat possut ja nallet 🙂

  Paljonkohan myyntipaikasta joutui maksamaan ja pitikö tilata etukäteen?

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos. Niitä löytyy edelleenkin.
   Myyntipaikka on tosi edullinen eli 20 euroa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Sen kun vaan menee paikalle. Myyjät voi mennä jo klo 7.

  • 6.2

   sanoo

   Kiitos vastauksesta 🙂

   Äsken juuri kävin Malmilla. Kirpparimyyjiä oli vain muutama nyt tiistaina. Sunnuntaina varmaan enemmän jos sää sallii. Kiitos vinkistä.

  • 6.3

   sanoo

   Arkisin on vähemmän, mutta sunnuntaisin on enemmän. Ekana sunnuntaina oli myyjiä ihan pilvin pimein.

 4. 8

  sanoo

  Tulee kyllä niin mahtava fiilis, kun saa siivottua taloa tyhjäksi ja vietyä kirpparille. 🙂 Näen siellä jopa pinkkiä laukkua myynnissä, no sellaisia me naiset ollaan, vaihtelua kaivataan. 🙂

  Kivaa päivää Maiju ihanuus <3

 5. 9

  sanoo

  Olitpa sinä reipas. Katsoin sun laittamia kuvia facessa ja ajattelin, että jösses, kylläåä oli kurja sää! Mutta pääasia, että sait myyntiä. Minunkin pitäisi ……

 6. 10

  sanoo

  Nauratti, kun kuvia katsoin, ettei omassa vaatekaapissani ole sitä määrää vaatteita, kahdella ihmisellä, mitä sulla joutavaa myynnissä. 😀 Hyvä kun kauppa kävi. asuttas lähempänä, niin tulisin penkojaisiin ja pukeutuisin sitten pinkkiin. 😀
  Tuota asennetta olen seuraillut ihmispoloisilla. Jos oli helle sen pari päivää, valitettiin hellettä ja kuinka sais jo kesä loppua. Nyt valitus sateista, kylmästä ja kun ei ole kunnon kesää… Huokaus.

  • 10.1

   sanoo

   Ja täytyy sanoa, että tässähän ei ollut esillä edes kaikki 😉 Mä olen kauhean vaatefriikki. Se on mun paheeni. Olen vähän yrittänyt hillitä tätä 😉

 7. 11

  sanoo

  Täällä olisi kans ikean kassi jos toinenkin (kolme ehkäpä neljä) mitä lähteä kierpparille myymään mutta ajattelin ottaa pöydän viikoksi jos ei kahdeksikin. Saisi kyllä laittaa rompetta eteenpäin.

 8. 12

  sanoo

  Hei tuo pinkki ihana laukku tuossa kirppistangossa, mistä löysit sen???
  Olisin heti ostanut, minkä merkkinen se oli?. Olen just tuollaista etsinyt, jossa on ulkopuolella paljon taskuja.
  t. Elina 🙂

  • 12.1

   sanoo

   Tuo pinkki kirppislaukku on feikkilaukku, joka on ostettu Tallinnasta Sadamarketista viime kesänä. Mulle siinä oli aivan liian paljon lokeroita. Mä en koskaan muistanut, että mitä oli missäkin lokerossa. Siksi sen myin pois. Maksoin siitä muistaakseni Tallinnassa 20 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *