I love me -messujen viimeinen päivä

Tänään oli sitten I love me -messujen viimeinen päivä. Kolmipäiväiset messut olivat ihan mahtavat. Jokainen päivä tuli messuilta raahattua kädet ruvella kasseja kotiin. Nyt täytyy sanoa, että pari päivää menee varmaan rauhoittuessa ennen kuin saa edes kasseja purettua.

Messut oli täynnä positiivista energiaa. Muutamat bloggaajat naureskeli mulle, että ”sä tiedät kaiken kaikesta”, joten musta tulisi varmaan hyvä ”tiedottaja”. Pitää varmaan alkaa miettimään vielä itselleen uutta uraa näin ”vanhoilla” päivillä.

Nauratti aamulla kun kävelin Pasilan asemalta messuilla suuren naislauman vanavedessä. Meitä oli varmaan 100 naista menossa messuille. Katselin naisten pukeutumista, näkyi mustaa, tummansinistä ja beigejä, sitten tuli yksi HOT-pinkki siinä heidän keskellään. Voitte varmaan vaan arvata, että kuka tämä HOT-pinkki mahtoikaan olla?

Aamusta suuntasin ensiksi parille yhteistyökumppaneiden ständeille.  Sitten olin päättänyt, että edes kerran messujen aikana käyn vähän meikkauttamassa itseäni Face Helsinki ständillä.

Tästä lähdin sitten kohti Bloggers Loungea, mutta eksyin vahingossa Kyboen osastolle katsomaan kelloja. Meidän piti ihan vähän vaan kokeilla, että montako pinkkiä kelloa saadaan mahtumaan mun ranteeseen. Kevyesti meni neljä kelloa. Kaksi väriläiskää ja paljon kelloja mahtui tähän kuvaan.
Tässä vaiheessa tuli viesti ystävältäni Marilta, että hän on saapunut messuille. Lähdimme pienelle kierrokselle hänen kanssaan. 
Mä menin ensiksi vähän lepuuttamaan selkääni Marbel lihashierontapatjalla ja jalkojani jalkahierontalaitteella.
Tämä teki ihan hyvää näin kesken messupäivän.
Sitten näiden naapurissa kävin testaamassa Marbelin vesityynyä. Täytyy sanoa, että tyyny tuntui todella hyvältä. Voisin kyllä oikeasti kuvitella nukkuvani tuollaisella tyynyllä. Aiemminhan olen käyttänyt Tempuran tyynyä, johon olen ollut ihan tyytyväinen.
Ihania kohtaamisia koin myös messuilla.  Yhdestä sellaisesta otettiin kuvakin. Tässä tapasin luokkakaverini Kikan varmaan 35-vuoden takaa. Törmättiin viimeksi pari vuotta sitten Rodoksella. Kikka on täynnä positiivista energiaa. Kikkakin oli muuttunut parin vuoden takaisesta edukseen. Hyvä Kikka.   

Sitten tein vielä hankinnan. Kun näin tällaisen ihanan Qoopsin lompakon.Ostin tietenkin pinkki-mustan.
Qoopsin vieressä jäin juttelemaan Marianne Uusitalon ja hänen miehensä kanssa, jotka valmistavat/valmistuttavat poronnahkatuotteista ihania laukkuja ja koruja.  Tässä ihanan värikäs pariskunta

Tässä värienergiaa heidän pöydästään.
Iltapäivällä satuimme sitten olemaan kaikki neljä aikuisbloggaria yhtä aikaa Bloggers Loungessa ja meidän piti tämä hetki ikuistaa. Tässä siis minun lisäkseni ihanat Business Woman, Elämä on ihanaa blogin  Hanna ja Fab Forty Something blogin Marjukka. 
Messut oli aivan upeat. Ihania ihmisiä, ihania kohtaamisia ja paljon lisäenergiaa tuli näistä messuista.
Kiitos kaikille.
Maiju

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Kiitos näistä messupäivien postauksista 🙂 Vaikka olin maantieteellisesti kaukana messuista,oli taas olotila,kuin olisi itsekin päässyt mukaan messuilemaan.
  Kirjoituksiasi on niin mukava lukea …niin kirjoitukset kuin kuvat pursuavat aina ihanaa positiivista energiaa – värienergiaa unohtamatta!

  • 3.1

   sanoo

   Kiva Ritva, että ole viihtynyt "virtuaalimatkallani". Toivottavasti jo jotain jäänyt "käteen" tästäkin.

 2. 9

  Tarja M sanoo

  Oli tarkoitus tulla käymään messuilla, mutta muut asiat voittivat nyt… kiva kun pääsee tätä kautta katsastamaan tunnelmia! Sinulla niin kaunis asu taas ja tietenkin itsekin niin freesinä, vaikka kolmas päivä jo menossa!

  • 9.1

   sanoo

   Kyllä musta tuntuu, että väsymys näkyi sunnuntaina. Vaalea väri vaatteissa oli mulle kyllä vähän vieras, eikä välttämättä se oikea väri nyt sattunut kohdalle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *