I love me -messut – ole itsellesi tärkeä

Olen tänänkin vuonna yksi I love me -messujen VIP-bloggaajista. Tänä vuonna VIP-bloggaajia on messuilla 11 ja lisäksi vielä yksi vbloggaaja. Näitä messuja on taas odoteltu kovasti ja joutuu vielä odottamaankin. Messut järjestetään 21.-23.10.2016 Helsingin messukeskuksessa. Messut pitävät sisällään muotia, kauneutta, hyvinvointia sekä korua ja kelloa. Paljon sellaisia asioita, jotka kiinnostava monia naisia ja varmasti myös vähän miehiäkin.

Olin eilen messukeskuksessa VIP-bloggaajien tapaamisessa, jossa käytiin läpi tulevien messujen ohjelmaa sekä tärkeitä asioita messutapahtumasta.

Nyt on se aika, jolloin me ”vipparit” alamme tekemään töitä messujen eteen. Tutustumme näytteilleasettajiin ja tarjontaan sekä siihen, että mitä messut pitävät sisällään ja mitä kaikkea sinne on tulossa. Alamme etsimään näytteilleasettajien ”helmiä” ja katsastamme tarjontaa. Usein messuhulinassa ei enää ehdi metsästämään helmiä,  sillä ne on täytynyt kaivaa jo paljon ennen messuja esiin. Messuilla sitten käymme tutustumassa yleensä etukäteen suunnitellun reitin mukaisesti näytteilleasettajiin ja lavojen ohjelmaan. Etenemme messuilla yleensä hyvin järjestelmällisesti. Sanon aina, että etukäteen suunnittelu auttaa. Silloin saa eniten irti messuista.

Tulen tekemään taas lähempänä messuja teille vinkkilistaa siitä, että mihin kannattaa käydä tutustumassa. Tuskin maltan odottaa. Näitä messuja odottaa varmasti minun lisäkseni moni muukin.

Kuvissa näkyy muutamia muitakin VIP-bloggaajia sekä messukeskuksen ihanaa henkilökuntaa. Itselleni nämä messut ovat tärkeimmät messut, mitä vaan voi olla.

i-love-me-2016-1-1 i-love-me-2016-1 i-love-me-2016-1-4 i-love-me-2016-1-2 i-love-me-2016-1-3 i-love-me-2016-1-5

Olipa mukava tapaaminen ja alkoi  tulemaan jo hieman messufiilistäkin. Tästä se taas lähtee.

Minun messukaverini on viime vuoden tapaan Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia ja yhdessä meidän reittimme kulkee myös näilläkin messuilla. Paljon kivaa on tulossa, josta myöhemmin lisää. Jotain spesiaaliakin on tulossa.

Lokakuuta jo kovasti odotellessa.

Toteutettu yhteistyössä Helsingin messukeskuksen / I love me -messujen kanssa.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihanaa, syksyn kohokohta edessä <3 Minä odotan niiiin kovasti jo ILoveMe -messuja. Toivottavasti pääsen näkemään livenä suosikkibloggaajiani:)
  Upeata viikonloppua, Maiju;)

  • 2.1

   sanoo

   Mä kanssa haluan nähdä sut ehdottomasti. Lähempänä kerrotaan, että mistä meidät voi bongata.

 2. 3

  sanoo

  Siis ehdottomasti ihan kaikkien kannattaa katsoa pisteet etukäteen, mihin on kiinnostusta mennä säästää aikaa ja hermoja. 😀 Haahuilemalla jää varmasti moni piste johon ajatteli mennä väliin, koska toiset paikat ovat piilossa enemmän kuin toiset. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Täditkö on se virallinen videobloggaaja vai kuka? Tietäis laittaa kanavan seurantaan 🙂

  Luulisin, että josko vaikka tänä vuonna tuolla piiphtaisi.

  • 4.1

   sanoo

   Tädit on aktiivisia varmasti joka kanavalla. Siellä on yksi vbloggaaja mukana vipeissä. Tehdään täysillä kuitenkin tätä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *