Ilman keliakiaani en söisi näin terveellisesti

Muistan kuinka joskus jossain haastattelussa sain pyyhkeitä muilta ihmisiltä siitä, että kerroin keliakian olevani minulle siunaus. Minua moitittiin siitä, että voin sanoa autoimmuuniisairauden olevan itselleni siunaus. Kuitenkin jos jutun olisi lukenut kokonaan, niin sieltä olisi löytynyt se ydin, mikä on saanut minut ajattelemaan näin. Se ydin on siinä, että ilman keliakiaa en söisi varmastikaan tänä päivänä niin terveellisesti kuin nyt syön, siitä olen todella kiitollinen. Ilman keliakiaa en varmasti olisi löytänyt ruokavaliooni näitä ihania elementtejä, joiden avulla olen saanut itseni voimaan paremmin.

Yritän elämässäni keskittyä siihen, että keskityn siihen mitä minulla on, enkä jää murehtimaan sitä mitä minulle ei ole. Tämä elämänohje sopii hyvin myös keliakiaani. Kun en voi syödä gluteenia, niin yritän löytää ruokavaliooni elementtejä, jotka antavat minulle parhaan mahdollisen olon. Voin sanoa, että tänä päivänä energiatasoni on aivan toista kuin vanhassa elämässäni oli.

 

terveellinen ruokavalio - 1 (2)

Lauantaina kävin täydentämässä varastoja. Tällä kertaa mukaan tarttui mehutarvikkeita. Appelsiineista syntyi porkkanan ja inkiväärin kaverina aivan mielettömän ihanaa mehua.

terveellinen ruokavalio - 1 (1)

Kaurapuurokuvani saa usein instagramissa ihastusta. Nyt olen lisännyt puuroon proteiinia, jotta ateria olisi kaikilta osin täydellinen.

gluteeniton - 1 (3)

Tommy Tabermann ilahduttaa ajatuksellaan aamuani ja saa aikaan myös paremman aamun.

gluteeniton - 1 (2)

Kun aamu alkaa tällaisella annoksella, niin varmasti energiatasot pysyvät hyvänä pitkään aamupäivään.

gluteeniton - 1

Olen monta kertaa miettinyt sitä, että olisiko ruokavalioni tällainen ilman kelikiaani? Voin melkein veikata, että ei olisi. Joten tämä on syy, minkä takia olen ollut miljoona kertaa kiitollinen siitä, että olen saanut hyvän olon syömällä.

Maiju

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *