Ilman musiikkia ei ole elämää

Minä sanon aina, että minä minulta vie jalat alta upeaääniset miehet. Olen joskus kertonut, että kuinka rakastan musiikin kuuntelemista. Istun aina kotona koneella kuulokkeet korvilla ja volyymit täysillä. Kuuntelen upeaäänisiä miehiä ja mitä ihanammat sanat, niin sitä ihanammalta kuulostaa. Työmatkoillani kuuntelen aina musiikkia. Ilman musiikkia ei ole elämää.

Lauantaina törmäsin linkkiin, jonka likkasin auki ja kuuntelin. Olin myyty jo kappaleen alkumetreillä. Kappale sai aikaiseksi kylmät väreet ja pitkästä aikaa kappale, joka herkisti. Täydellinen veto eli kyseessä oli Jarkko Aholan Minä olen muistanut -biisi. Aloin heti selvittämään, että mistä on kyse. Kyse oli Jarkko Aholan uudesta Romanssi-levystä. Kun huokailin biisin edessä facessa, osasi jo ystävä kertoa, että Prismasta löytyy levy. Minä olen siinä suhteessa vanhanaikainen, että haluan levyn, enkä tyydy nettiversioihin.

jarkko-ahola-1

Kävin heti seuraavana päivänä ostamassa levyn. Jouduin odottamaan monta tuntia ennen kuin illalla tuli hetki, että pääsisin kuuntelemaan levyä. Kuinkas sitten kävikään? Olenhan kertonut kuinka ostin juuri uuden tietokoneen. Kun piti laittaa levy tietsikan CD-asemaan, totesin, että eihän mun tietsikassa ole edes kyseistä asemaa. Se siitä sitten. Jouduin vielä odottamaan toisenkin vuorokauden, kunnes  pääsin hakemaan koneesta puuttuvan CD-aseman kaupasta.

jarkko-ahola-1-1

Maanantaina kävin sitten töiden jälkeen hakemassa itselleni SuperDrive aseman ja johan sain kuulokkeet korville ja Jarkon laulamaan upeaäänisesti täysillä minulle.

jarkko-ahola-1-2

Linkitän tähän vielä tuon Minä olen muistanut -biisin, niin ehkä ymmärrätte sen jälkeen miksi minä tähän ihastuin.

 

Onko siellä ruudun toisella puolella samanlaisia tapauksia kuin minä? Eli tarvitaan upeaääniset miehet laulamaan, niin johan tekstiä syntyy.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  On aika harvassa naisia, joiden äänestä tykkään, yksi harvoista on Celin Dion ja Tarja Turunen. Naisenkin äänessä pitää olla ryhtiä ja voimaa ja asennetta. En kestä lapsen äänellä piipittäviä artisteja, sen kummemmin nimiä mainitsematta, mutta onhan näitä nykyisin iso lauma. Olen laulanut muutaman vuoden kuorossa ja siellä painotettiin sitä, että lauletaan eikä lauleskella. Eli ollaan tosissaan. Ei vakavissaan mutta tosissaan.
  Kun komeaääninen mies laulaa, kuten esim. Jarkko Ahola niin kyllä siinä mummun polvet ovat hyytelönä ja käsivarret kananlihalla. Hän antaa itsestään kaiken ja vähän enemmänkin.
  Kuuntelen myös mielelläni sinfoniaorkesterien esityksiä, silmät kiinni ja voi itse kehitellä musiikkiin tarinan.
  En ole musiikin suurkuluttaja, mutta hyvin kriittinen siitä mitä kuuntelen.

  • 1.1

   sanoo

   On meillä jotain upeaäänisiä naisia, mutta naisten äänet on niin erilaiset. Joo kyllä varmaan monet polvet hyytelöksi menee Jarkon ääntä kuunnellessa. Minäkin olen alkanut rakastamaan sinfoniaorkesteria esityksiä. Tätä se ikääntyminen varmaan aiheuttaa 🙂

 2. 2

  Mummeli sanoo

  Olen aina tykännyt Aholasta (ja Teräsbetonista). Hyvin vetää myös perinteisiä joululauluja.

 3. 3

  sanoo

  Olen samanlainen levy on levy, mies myös ostaa levyjä. Harmi, että nekin tuntuu olevan kohta kuoleva ala. 🙁 Itse olen viime aikoina kuunnellut todella vähän musiikkia, koska se tekee rauhattomaksi, mutta eiköhän ensi kuussa pärähdä taas Loirin joululevy soimaan. 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Etsin viime joulun alla yhtä levyä kissojen ja koirien kanssa, enkä löytänyt. No onneksi netistä sitten saa vielä tilattua levyjä. Haluan aina nähdä, että mistä maksan 🙂 Loirin joululevy on ihana, mulla on kanssa se <3

 4. 4

  Kati sanoo

  Aivan ihana levy tämä Romanssi! Olen itse samanlainen levyjen tai siis nykyään cd-levyjen arvostaja, että mieluummin edelleen ostan oikean cd:n kuin kuuntelen digitaalisesti. Ehkä meidän kaikkien pitää vaan ostaa enemmän cd:itä niin ne eivät kokonaan katoa. Justiinsa soi Aholan joululevy tuossa taustalla.

  • 4.1

   sanoo

   Ihan ehdottomasti. Tehdään näin, että ostetaan levyjä, niin niitä saadaan sitten jatkossakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *