Ilometritehdas

Tänään piti sitten pukeutua uusien kynsien mukaiseen asuun eli asussa vihreää ja sinistä. Kaivoin kaapista tämän tunikan, mutta todennäköisesti, tämä pitää laittaa kiertoon, koska alkaa olemaan vähän iso ja saa myös ongelmakohdasta näyttämään siltä. Toissijaisesti mietin, että voisikohan tästä ihanakuvioisesta tunikasta tuunata jonkun muun vaatteen itselleen. Lisäsin asuun töissä turkoosin hartiahuivin, koska ilmastointilaite puhaltaa niin kylmästi, että on pakko pitää pitkähihaista asua töissä.

Vaatetukseen piti sävyttää tietenkin rannekorut ja kynsiin sopiva laukku. 

Töiden jälkeen menin kaverin kanssa katsomaan UIT:n Ilometritehdasta. Esitys oli hyvä ja siinä sai nauraa sopivasti. Kiitos Mari, kun pyysit mukaan.

Arena-teatteria koristi upeat julisteet.
Päivän asua oli sitten vähän muutettu iltaa kohden eli vaihdettu turkoosi huivi mustaan neuletakkiin.  

Tässä illan esiintyjät vielä tulivat vastaanottamaan yleisön kiitokset. Kyllä sitä voisi useamminkin käydä katsomassa teatteriesityksiä, kun vaan joku hoitaisi lipputilaukset, mukaan lähden heti kun pyydetään.

Loma uhkaavasti lähestyy ei ole enää montaa työaamua. Ihana viiden viikon loma alkaa ensi viikolla.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana asukokonaisuus! Turkoosi on niin kivan pirteä väri!

  Minä olen meidän huuhollissa se, joka varaa liput, äidillä on hyvä palvelu, kun vaan ilmoitan, että teatteri olisi tossa kohdassa. Ei tartte kun ilmestyä paikalle 😀

 2. 2

  sanoo

  Voi miten kaunis asukokonaisuus – eikä tuo kuvassa ainakaan näytä liian isolta tuo tunika. Ja kaikki muukin on kyllä niin sävy sävyyn.
  Ja lomaan vain viikko – nyt olen kyllä kade, minä aloitan omani vasta heinäkuun toisella viikolla. Mutta itsepähän valitsin;)
  Aurinkoista keskiviikkoa sinne!

  • 2.1

   sanoo

   Joo ei se näytä tässä kuvassa isolta, mutta päällä tuntuu. Kun on suhteellisen löysä tuosta mun ongelmakohdan alueelta, niin sitten siitä tulee vähän "justiinamainen" olo.

 3. 3

  sanoo

  Siis helpostihan se joku korjauspompelija pienentää niin että on sulle sopiva 🙂 Tunika näyttää hyvä laatuiselle joten kannattaa ainakin kysyä.

 4. 4

  sanoo

  Oho kuin yllättävän hyvä kuva tulikaan vaikka kuvattava olikin kuin herhiläinen eikä yhtään sekuntia paikallaan! 🙂 Eiköhän noita lippuja järjesty jatkossakin 😉 Asu oli livenäkin hyvin kesäinen, pirteä ja erottuva. Turkoosi pukee mainiosti.

  • 4.1

   sanoo

   Kuvattava on vähän duracell, mutta siitäkin huolimatta onnistunut otos. Kiva jos keksit jatkossakin, mä olen heti valmis, mutta huono itse hankkimaan lippuja.

 5. 5

  sanoo

  Sanomattakin selvää, että pidän todella paljon päivän asustasi. Ihanat värit ja tuo tunika. Voisin vaikka ostaa pois, mutta taitaa olla taas minulle liian pieni 🙁 Vie ihmeessä ompelijalle korjattavaksi.

  • 5.1

   sanoo

   Taisi olla vähän sun lempiväriä 😉 Pitää jossain vaiheessa katsoa, että mitä noille suuremmille vaatteille tekisi 😉

 6. 6

  sanoo

  Kylläpä on tyylikäs asu! varsinkin pidin tuon turkoosin huivin kanssa. Voi sinua onnellista kun lomasi on jo noin lähellä. Minulla uurastusta vielä jäljellä neljä viikkoa.

  • 6.1

   sanoo

   Itse pitäisin lomani vasta elokuussa, jos se vaan olisi musta kiinni… Mutta yritän nauttia siitä täysillä.

 7. 8

  Tarja M sanoo

  Turkoosi on myös niin mun lemppariväri tällä hetkellä, siis aivan ihana asu! Maiju, laitoin sulle sähköpostia tulemaan.

  • 8.1

   sanoo

   Tiedän sun mielenkiinnon turkoosiin. Vähän sua ajattelinkin kun mietin tämän tunikan kohtaloa. Sähköpostiisi on vastattu 😉

  • 9.1

   sanoo

   Harvinaista, että ei ole suunnitelmia pahemmin. Eka viikko menee siinä, että mä juoksen erilaisissa tapahtumissa, joihin mut on kutsuttu sekä tapaan ystäviä. Sitten tokallakin viikolla pari sovittua tapaamista… Sitten ehkä voi vielä lomaillakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *