Isoja kissoja

Isot kissat on nyt muotia puseroissa ja kuoseissa, tänä syksynä on siis kauppojen valikoimissa paljon kissakuvioita. Tämä iso kissa puseron muodossa tarttui mukaani KappAhlista lauantaina. Mietin ensiksi, että voinko mä käyttää tämän pituista puseroa, vai korostuuko siinä liikaa mun ongelmakohtani. Päädyin kuitenkin sen ostamaan ja päädyin myös siihen, että se ongelmakohta ei korostu liikaa. Puseron seuraksi yhdistin kapealahkeiset housut.

Eilen nauratti kun luin Me Naiset lehteä ja sieltä bongasin tämän artikkelin, jossa julkkiset oli bongattu isojen kissapaitojen kanssa.

Tässä sitten oma kissani: 

Kuvaan pääsi myös mun uusi musta niittikuvioinen laukkuni.

Tämä päivän asuvalintani oli musta, välillä täytyy yllättää.

Taas sitten tätä jollekin niin ikävää lähikuvaa, mutta laitan kuitenkin, kun näistä on kyselty. Kyse siis Andiamosta hakkimistani kengistä eli niissä on kiilapohjat ja kiva joustoneuleinen varsi sekä vähän ketjuja ja remmiä.

Lähikuvaa myös työkaverini Tuulan tekemästä kaulakorusta. 
Töiden jälkeen piti vielä käydä Hellapoliisin studiolla hoitamassa pari asiaa vaatetuspuolen asiaa. Hellapoliisi kaipailee välistä pinkki-mustia asuja ja silloin mun pitää käydä omalla vaatekaapillani katsomassa, että löytyykö.  Taas löydettiin hänelle kiva yhdistelmä mun kaapistani.
Kenelläkään ei voi olla niin kivaa työpaikkaa kuin Katilla. Jukeboxista voi valita musaa samalla kun leipoo. Munkin kädet sotkettiin taikinaan, no onneksi sain valita sitten musiikin itse.

Kyllä mullekin kelpaisi jukeboxi. Tuli ihan oma nuoruus mieleen, kun jukeboxista valittiin musiikkia baareissa. 

Tällainen päivä tänään. Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet.
Maiju 
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Moicca, tosi hyvin passaapi tuo pusero sulle. Siinä on jotakin tyylikkään yksinkertaista, mutta särmää!

 2. 2

  sanoo

  Kaunis asu, itse en ole vielä sisäistänyt printtipaitoja, mutta jotkut muotijutu ymmärrän vasta hieman myöhemmin 😀

 3. 3

  Tarja M sanoo

  Olet niin ajan hermolla näissä asuissasi, joskus jopa vähän edellä – muut tulee sitten sun perässäsi! Hyvin sopii tämäkin asu sinulle! Ja Hellapoliisilla näyttää kyllä olevan makein (sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti) työhuone mitä olla voi!

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Tarja… En kyllä niin seuraa muotia, mä napsin vaan aina kaupasta itseäni kiinnostavia juttuja ja joskus huomaa sitten olevansa trendikäs tietämättään. Katin työhuone on kyllä niin hieno, että sinne voisi jäädä asumaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *