Itse tehdyt kaulakorut

Minähän olen aikoinaan tehnyt paljonkin kädentaitosaralla kaikenlaista. Yksi mitä jossain vaiheessa tein paljonkin oli korut. Nyt mun korutarvikkeeni on lojuneet pitkään ihan käyttämättömänä. Kunnes sitten edellisenä viikonloppuna päädyin kaivamaan helmet esiin ja tein muutamia kaulakoruja. Näitä tein ihan omaksi ilokseni ja itselleni. Tässä muutamia koruja teillekin näytille.

Minä omistan aika isot määrät eri värisiä lasihelmiä, joten sitten kun inspiraatio iskee, niin ei ole sitten värivalikoimista puutetta. Tässä on vaan murto-osa mun helmistäni. Helmet on lajiteltu hyvin ja värien mukaan. Näistä on sitten helppo ottaa sopivan väriset helmet käsittelyyn kun siltä tuntuu.

Lähden yleensä liikkeelle siitä, että valitsen toisiinsa sopivia helmiä ja lähden visioimaan siitä, että mitä haluan tehdä.
Näistä vaaleista helmistä syntyi tällainen koru. 
Sitten halusin tehdä limestä, turkoosista ja keltaisesta korun.

Niistä syntyi tällainen:
 
Sitten tuon sudenkorennon inspiroimana valitsin vaaleanpunaisia helmiä. 

Niistä syntyi tällainen.

Tässä vielä kaikki korut, jotka syntyivät tämän innostuksen tuloksena.

Toivottavasti tulisi useammin näitäkin inspiraatioita, sillä helmiähän riittää.
MaijuKommentit
  • 1.1

   sanoo

   Aiemmin tein myös myyntiin, nyt olen tehnyt vain omiin tarpeisiin tai lahjaksi. Facebook kaverit kyllä aina odottaa myös myyntiinkin. Katsotaan jos joskus vielä ehtii 🙂

 1. 3

  sanoo

  Ihania! Tuolle helmelylle en ole uskaltanut antaa pikkurilliäkään. Nyt jo tuppaa olemaan tätä askartelumateriaalia yli oman tarpeen. Helmikorut ovat kyllä ihania ja olet tosi taitava niiden teossa. Mukavaa viikonalkua!

 2. 4

  sanoo

  On ne kauniita, mä tein myös aika paljon vielä pari vuotta sitten ja tuolla lojuu aikamoinen kasa itsetehtyjä koruja käyttämättömänä. Ei tule käytettyä, helmet myin pois jokin aika sitten ja ei kyllä huvita yhtään tehdä, vaikka kivaa puuhaa se kyllä oli.

  • 4.1

   sanoo

   Näin se vaan on, että välistä innostuu ja sitten into loppuu. Mä olen yrittänyt pysyä parissa lajissa.

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Todella ihania koruja. Joillakin on vaan sellaset näpit että tekee mitä tahansa niin aina onnistuu 🙂

 4. 6

  sanoo

  Ja tuossako on vain murto-osa ; ) Olen yhden käsirenkaan tehnyt itselleni. Se oli aika jännä kokemus. Ensiksi tuntui, etten millään osaa päättää mistä aloitan, mutta naps, yhtäkkiä se inspis tuli ja vei mennessään. Kivoja koruja olet tehnyt!

  • 6.1

   sanoo

   Joo todellakin tässä on vain pieni osa mun helmivarstojani. Aina kun tarvitsee jotain tiettyä väriä ja ase puuttuu 😉

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos. Tuo ensimmäinen olikin se inspiraation lähde, kun aloitin näitä tekemään. Olen ostanut joskus kädentaitomessuilta tuon koruosan ja siihen sopivat helmet ja siitä se ajatus sitten lähti.

  • 10.1

   sanoo

   Sitten Apris vaan uusi aluevaltaus sullekin… 😉 Kun itse tekee, niin aina saa sellaisia kuin haluaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *