Jääkukkia kynsissä

Maanantaina mulla oli vuorossa kynsihuoltopäiväni. Tällä kertaa mulla oli mielessäni, että mä haluan kultaa kynsiini. Aloitamme aina Janan kanssa keskustelun, että ”onko sulla jotain mielessä”. Kerroin, että haluan kultaa. Usein sitten mun haluni muuttuu kesken kynsihuollon ihan toiseen. Me naiset ollaan niin ailahtelevaisia. Haluat kultaa ja sitten lähdet pois huollosta hopeisten kynsien kanssa. 
Sanoin Janalle, että muulla ei ole niinkään väliä kuin sillä, että tällä kertaa kynnet saa kimaltaa ja paljon. Minä rakastan kimallusta ja Jana yrittää usein moneen kertaan kysyä, että ”riittäisikö vähempi”? Joskus se voi riittää, mutta tällä kertaa ajattelin, että joulun kunniaksi otetaan ihan täyskimallukset. Kimalletaan sitten kilpaa joulukuusen kanssa. 
Pikkurilliin laitettiin vähän rakeisempaa kimallusta. Muihin kynsiin hienompijakoisempi kimallus ja vielä jääkukkamaiset kiekurat valkoisella värillä. 
                  
Minusta nainen ei voi koskaa kimaltaa liiaksi.
Kynnet tehty yhteistyössä Beart studion kanssa. 
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihanat! Onko sulla tehty noi lakkaukset omiin kynsiin vai rakennesellasiin?
  (Itse aloitin viime kesänä geelilakkausten ottamisen ihan omiin kynsiin, mutta tänä kesänä lopetin, kun mun kynnet kasvoi ihan hirveetä vauhtia ja niitä piti olla koko ajan huollattamassa, eikä mun hermot ja kukkaro kestäny semmosta :D. Mutta sellanen harmi sieltä alta paljastui, että mun ennen niin vahvat ja kovat omat kynnet on enää pelkkä muisto. Nyt on ihan hauraat ja liuskoittuvat kaiken sen hiomisen jäljiltä, mutta luotan siihen, että pikkuhiljaa toi hauras osuus kasvaa pois ja tulee ne omat vahvat taas takaisin tilalle.)

  • 2.1

   sanoo

   Mä olen laitattanut kynsiä jo vitsi vuotta. Mulle laitetaan akryylipohja oman kynnen päälle ja sen päälle geeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *