Jännitystä elämään kuvausten merkeissä

Tämän päivän vaatekuvat napattiin ruokatunnilla matkalla ruokalaan. Meillä on niin kivoja rappukäytäviä ja vanhoja hissejä yms, jotka toimivat kivoina kuvauskohteina. Työkaverin kanssa on niin hauskaa aina miettiä, että mistä saataisiin kivoja kuvia.

Oikein nauratti tänään ajatus, että miten miten me tehdään välillä tästä kuvaamisesta ”jännittävää”. Äkkiä kamera esiin tyyliin, että ”ota äkkiä ennen kuin joku tulee”. Välistä joku pääsee aina yllättämään meidät. Siinä sitten selitellään kuvaamiseen syyksi jotan ympäripyöreää.

Tämän päivän asuna aika normisettiä, mustaa hametta, musta kauluspaitis ja Mexxin lila bolero.

Vanhassa hississäkin voi olla tunnelmaa.
Kuten myös hissin ulkopuolellakin.

Rappukäytävissäkin huokuu vanhan ajan tunnelma.

Vähän voi poseerata myös lampun alla….

”Hei äkkiä, joku tulee”…..

….ei tullutkaan.
Matkalla ruokalaan on myös eräs pimeä käytävä, jossa työkaveri koitti ikuistaa mun pimeämässä hohtavat kynteni… Niissä on siis lakkaus, joka hohtaa pimeässä… On näille pari kertaa naurettu kaverien keskuudessa. Niin hauskat ovat tämän hetkiset kynnet.
Eilisen personal trainerin treenin jäljiltä oli lihakset niin kipeät, että kaverin kanssa mentiin työpäivän jälkeen vesijuoksemaan. Kylläpä oli virkistävää.

Sitten illan juomasekoituksena oli kotimaisista pakastemarjoista, banaanista ja kevytjugurtista tehty smoothie. Kovasti on kyselty ohjeita näihin juomiin. Itse sekoittelen melkein mitä vaan, mikä kuulostaa hyvältä.  Huomioikaa nyt se, että Evira suosittelee kaikkien ulkomaalaisten pakastemarjojen keittämistä. Itse suosin nyt vain kotimaisia pakastemarjoja, koska en viitsi keliakian takia ottaa mitään riskejä, mitä nuo ulkomaalaiset marjat voivat aiheuttaa.

Mustaherukkaa, punaherukkaa, mustikoita, mansikoita ja vähän banaania.

Sekaan vähän kevytjugurttia. 
Kyllä tuli taas niin ihanan makuista smoothieta. Mä olen ihan koukussa näihin juomiin. Tuosta tekemästäni annoksesta tulee kolme lasillista (saa mies osansa ja myös aamuksi pieni vitamiinipommi itselleni ennen salille lähtöä).
Tänään minulle tuli Garnierin BB-voide postista. Pääsin facebookin kautta erääseen testiryhmään, jossa pääsen kokeilemaan ko. voidetta. Raportoin tuon voiteen käytöstä myöhemmin.
Tällaista tänään. Saas nähdä mitä ihanaa huominen tuo tullessaan.
Maiju    
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Näin se vaan aina on… Aina ollaan kuulevinamme jotan ääniä…sitten äkkiä ollaan niin kuin ei oltaiskaan… Ja toisinaan joku tulee tosi hiljaa jostain ovesta, juuri kun ollaan kuvaamassa jonkun oven takana… Muutaman kerran on sitten ollut repeilyä suuntaan jos toiseen, kun ollaan kiinni jääty 😉

  • 2.1

   sanoo

   Joo mannekiinipa hyvinkin 😉
   Tiimarin ammattikuvaaja sanoi mulle toissaviikolla kun otti heidän nettisivuilleen kuvia, että "sä olet hyvä, sua ei pidä ohjata"… Sanoin, että ehkä se on tämän bloggauksen tuomia etuja, että on opittu poseeraamaan 😉

  • 3.1

   sanoo

   Joo mä ostin olikohan se nyt Kartanonmarjan? kotimaisia marjoja, olivat vielä suhteellisen edullisiakin. Pussissa olikohan 200 – 250 grammaa ja hinta jotain 2,70… Sitten olen ostanut kotimaisia mustaherukoita… Mutta se on näitä meidän etelä-suomen etuja… isoista kaupoista löytyy.
   Koukussa mäkin… Ihanan virkistäviä juomia.

 1. 4

  sanoo

  Olipas hauska lukea – ja kuvitella, kun te siellä käytävillä kuvailette ja yritätte olla viattoman näköisiä, kun joku tulee;) Ja kiva asu jälleen kerran.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

 2. 6

  sanoo

  Ihania kuvia ja kaunis asukokonaisuus1 Meillä on paljon tylsempää kuvata kun on vaan tuo taukohuone 😀

  Oikein hyvää viikonloppua!

  • 6.1

   sanoo

   Avaapa silmäsi, jos kuitenkin löytyisi jotain kivoja rappukäytäviä yms… Meillä on monta ideaa vielä mitä ajattelimme toteuttaa… Tosin osa on vähän vilkkaasti kuljetuilla käytävillä, joten pitää odottaa mahdollisuutta 😉

 3. 7

  sanoo

  Nää sinun postuksesi ovat kyllä varsinaisia energiapommeja ja hyvän mielen tuojia 🙂 Kotimaisia marjoja minäkin suosin ja oikein ihmetyttää ettei kaupan pakastealtaasta meinaa löytyä kotimaista vaan suurin osa on jostain muualta tuotuja. Minne meidän suomalaiset marjat katoaa, jäävätkö metsiin?
  Mukavaa viikonlopunalkua !

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos Anni… Ensi syksynä ainakin minä tiedän, että millä oman pakastimeni täytän. Viime vuodet ovat olen ollut saamaton pakastamisen suhteen… tänä vuonna siis tsempataan.

 4. 9

  sanoo

  Ihana työkaveri kun kuvailee sinua! Voin kuvitella teidät hihittämässä käytävässä, vaikuttaa siltä että sinulla on iloisia työpäiviä! 🙂 Tuo bolero on todella kauniin värinen!

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos Amanda… Niin onkin. Onneksi olen löytänyt ihanan työkaverin, joka lähtee mukaa hullutuksiini. Antaa intoa ja iloa meidän molempien päivään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *