Jos sitten olis vaikka vähän pinkisti

Aiemmin esittelin blogissani enemmän asukokonaisuuksiani ja niistä pidettiin kovasti, koska pukeutumistyylini on aika värikäs. Jostain syystä jäi lomalla ottamatta kuvat asuistani ja sama meininki jatkui vielä lomalta palattuanikin. Jotenkin en ole oikein edes jaksanut panostaa pukeutumiseen sen kummemmin.

Aiemmin olen pyrkinyt siihen, että kerran viikossa tekisin asupostauksen. Asuja voi myös bongata muistakin postauksista, vaikka en niistä aina erikseen kirjoitakaan.

Olen ollut lomalta palattuani vähän laiska muutenkin pukeutumisen suhteen, jotenkin on usein tullut mentyä sieltä mistä aita matalin. Olen pukeutunut mielestäni aika synkkiin väreihinkin. Nyt viime viikolla kaivoin taas useampana päivänä hameen kaapistani ja ajattelin, että jos vähän tsemppaisin pukeutumisen kanssa taas. Ostin loppukesästä kirppikseltä tämän pinkki-mustan MicMacin neulepuseron, jonka yhdistin mustan mekon kanssa. Ostin kesällä myös MiukunTiuku Design -valmistajalta ihanan käsin tehdyn laukun. Mun on pitänyt kirjoittaa tuosta valmistajasta, koska laukkujen valmistaja tekee ihania laukkuja. Kirjoitan niistä jossain vaiheessa.

Asuun yhdistin täsmällisesti saman sävyistä huulipunaa (Loreal) ja korvikset oli myös täsmälleen samaa sävyä puseron kanssa.

pinkki-mustaa-1-1 pinkki-mustaa-1 pinkki-mustaa-1-2

Tällä asukokonaisuudella kävin Rakkautta ja Anargiaa festareilla katsomassa yhden leffan.

Kiitos toivomuksesta, toiveita saa muutenkin esittää, jos tulee tunne, että haluaa jotain erityistä.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Hih, söpö tuo kisukassi, tosin jäisi itseltä kanniskelematta. Tai no, riippuisi tilanteesta :). Minäkö muka rajoittunut :D??

 2. 3

  sanoo

  Olet ihan oikeasti esikuvani rohkeudesta jo nyt. Miten ei pidä hävetä vanhenemista (ikähän on vain numeroita?) ja ottaa elämästä irti minkä saa. Miksi en käyttäisi lempiväriäni, jos muita se häiritsee? Siispä käytn. Kiitos Maiju <3 !!!

  Minulla oli joskus ala-asteella hassu tyyli; jokaiselle päivällä eri väriset vaatteet. Siniset farkut, mutta sukkia myöten muut vain yhtä väriä.
  Mietin sitä eilen ja haaveilin ja haaveilen kunnes saan haaveeni jättikokoisesta vaatekaapista jossa on joka päivälle eri vaatteet 😉

  • 3.1

   sanoo

   Voi kiitos Julia. Omaa persoonaansa ei pidä yrittääkään muuttaa. Pitää kuunnella vaistojaan ja tehdä mitä haluaa.

 3. 5

  sanoo

  Rakastan sun tyyliä, se kuvastaa iloista, sydämellistä ja hauskaa persoonaa. Jos pukeutuisit yhtäkkiä vaan harmaaseen, olisin tosi huolissani. Olet ihan paras noin ja rakastan tota sun käsveskaa, miau! <3

  • 5.1

   sanoo

   Voi kiitos ihana Tiiuska. Olen alkusyksyn ollut vähän synkkkä pukeutuja ja pukeutunut aika paljon tumman siniseen ja mustaan. Eikä se edes ole mun tapaistani 😉

  • 8.1

   sanoo

   Olen yrittänyt kirjoittaa ainakin kerran viikossa myös asuistani. Sen lisäksi saattaa kyllä muiden juttujenkin lomassa asukuvia 😉 Saattaapi tulla jopa tänäänkin asupostaus, vaikka kirjoitankin vähän muustakin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *