Junarosen revityt farkut

Kävimme Tiian kanssa kolme viikkoa Junarosen showroomilla. Mä olen tosi pitkään himoinnut heidän revittyjä farkkuja, mutta en ole ollut varma, että istuuko ne mulle vaiko ei. Pääsin siis showroomilla kokeilemaan näitä farkkuja ja ne näytti niin sairaan hyviltä ja oli niin ihanat päällä, että päätin, että ne mä ostan. Laitoin perjantai-aamuna viestiä Junarosen Heidille, että mikä tuon mallin nimi olikaan ja Heidi vastasi, että oli säästänyt ne mulle. Mä melkein aloin kiljumaan, koska mä tykkäsin niistä ihan kauheasti. Pistin miehen heti hakemaan ne mulle Espoosta ja sain ne siis heti käyttööni. Junarosen mallithan on tällaisille isommille tytöille suunnattuja eli heidän malliston koko lähtee koosta 42. Sopii siis mullekin. 
Tänään kävin äitini luona, joka heti kyllä huomasi uudet farkkuni. Hän kysyi, että ”onko noi uudet farkut ja onko ne olleet jo heti hajalla”. Vastasin, että kyllä äiti ovat uudet ja kyllähän ne heti hajalla olivat. Me niin naurettiin yhdessä. 
Kyllä näiden kanssa kelpaa nyt hymyillä. XL Elämää blogin Satuhan on aina kehunut Junarosen malliston housujen istuvuutta ja allekirjoitan tämän kyllä ehdottomasti. 
Yhdistin asuuni Coruu -valmistajan silonikiset korvikset. Näistäkin kerroin puolitoista viikko sitten kun esittelin Coruu -valmistajan mallistoa täällä. 
Farkut Junarose (saatu)
Korvikset Coruu (saatu).
Nyt on lomakin sitten taas lusittu. Olen yrittänyt levätä ja kerätä taas voimia tuleviin viikkohin. Olen nukkunut aamuisin pitkään ja tuntuu taas niin ikävältä kun kello soi taas viikolla joko ennen viittä tai ennen kuutta. Riippuu siitä, että menenkö kuntosalille vaiko töihin. Pitää yrittää nyt jaksaa nämä vuoden pimeimmät kuukaudet ja toivoa, että kohta tulisi lunta ja kohta päästäisiin taas tammikuun puolelle. Tammikuu antaa aina jo toivoa keväästä.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Olen niin samaa mieltä kanssasi alkuvuodesta vaikka joulukuussa on paljon kivoja tapahtumia vielä tulossa. Todella nätti toi raita hiuksissasi ja noi Junarosen farkut!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Satu. Välistä tuohon raitaan on vaan vaikea yhdistää tiettyjä värejä asussaan. Punainen ei oikein natsaa millään.

 2. 4

  sanoo

  Todella tyylikkäät farkut!
  Oikein paljon jaksamisia aamuihin, pitää vaan toivoa pikaista paranemista tohon säähän – sade ropisee ikkunaan tälläkin hetkellä.

 3. 6

  sanoo

  Meillähän on ollut ihan samanlaiset aatokset reivityistä farkuista. Olen pitkään katsellut sellaisia itselleni. Täytyisi tutustua Junarosenkin mallistoihin joskus. Ihanat farkut<3 Toi edellisen postauksen käsivoidejuttu on tosi hyvä idea. Oispa meilläkin töissä samanlainen! Kivaa sunnuntai-iltaa ja loman jälkeen alkavaa työviikkoa<3

  • 6.1

   sanoo

   Nyt vaan etsimään. Keskustan Stockkalla on Junarosen vaatteita, en ole varma, että löytyykö farkkuja.

  • 7.1

   sanoo

   Nämä on ihanat. Junarose voisi olla sulle myös toimiva mallisto, koska sopii isoille tytöille. Vink, vink.

 4. 9

  sanoo

  Meidän neiti kummastelee kans mun revittyjä farkkuja että miks ne on valmiiksi rikki. Hiih
  No ne ajattelin pakata kassiin kun lähden Helsinkiin tiistai aamuna. Onko sinun tiistain kalenteri ihan täynnä? Olisiko mahkuja treffata vaikka kahvikupposen parissa pikaisesti?

  • 9.1

   sanoo

   Mä Nanni tarkistan huomenna mun tiistai-aikataulun. Kalenteri on töissä. Palaan asiaan. Jotenkin muistaisin, että ei olisi tiistaina töiden jällkeen mitään. Olisi kyllä ihana nähdä sut livenä.

 5. 10

  sanoo

  En kuvitellut, että vetäisin sitten teinivuosien rikkirevityt farkut enää jalkaani, mutta niin vain tein tänä kesänä. Ja ne farkut ovat maailman parhaat <3.

  • 10.1

   sanoo

   En minäkään ole voinut kuvitellakaan. Kuitenkin on ollut halu kokeilla. Voi, että mä niin tykkään näistä.

 6. 11

  sanoo

  Yes on noi niin mageet, että aijai ja illoinen, että sait käyttöön unelmafarkut. Ihanaa päivää Maijuli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *