Kädentaitajat Helsingissä

Tänään vietin lomapäivää varsinaisesta työstäni ja suuntasin itseni Helsingin messukeskukseen. Tänä viikonloppuna messukeskuksessa vietetään Meidän viikonloppu -messuja. Itseäni kiinnosti eniten tästä messutarjonnasta kädentaitopuoli.

Minut oli pyydetty Kokemuksen lavalle Pia Temisevän haastateltavaksi kello 14.00 ja se oli syy miksi tänään suuntasin messukeskukseen. Lavalla käytiin läpi koko mun sosiaalisen median historia eli mistä on aloitettu, mitä on tehty ja missä ollaan nyt. Paljon on mahtunut 11 vuoden blogiuraani ja se tuli kaikki puhuttua lavalla läpi.

Tässä hetki ennen haastattelua. Meiltä ei Pian kanssa jutut lopu. Ollaan molemmat kovia puhumaan.

kadentaito-messukeskus-house-of-simone-1-2

Pia oli haastattelujen lisäksi messuilla House of Simone korujensa kanssa. Minä taidan olla sellainen Pian kävelevä korumannekiini. Rakastan näitä koruja ja sen varmaan huomaakin.

¨

Lisäksi Pialla on mallistossaan ihania hapsukorviksia.

Asmin Anni oli Pian kanssa samalla ständillä ja käytetystä kumista oli taas tehty koruja ja laukkuja. Tällä kertaa mukaan tarttui Asmin mallistosta itselleni tämä ihana kukkakori. Olen himoinnut tätä monta kertaa messuilla ja nyt se vihdoinkin löysi minun asusteisiini.

kadentaito-messukeskus-house-of-simone-1-3

Ostin tämän villaneuleisen tunikan messuilta.

Olen aiemminkin ihaillut näitä käsintehtyjä kenkiä kädentaitotapahtumissa. Kenkien takana on Kenkis. Näissä kengissä on vanhanajan tunnelmaa. Alusta lähtien käsintehtyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä lähikuvaa eräistä Kenkiksin kengästä. Kengät on tehty huonekalukankaasta ja malli on kuin menneiltä vuosisadoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aina ihaillut Minna Immosen taidetta. Rakastan sitä herkkyyttä, mikä hänen kuvistaan huokuu. Olin iloinen kuin näin messuilla Minna Immosen töitä. Siinä sitten juttelin tämän rouvan kanssa tovin ja olin ihan onnessani, kun sitten lopulta tajusin hänen olevan itse Minna Immonen. Kehuin hänen työnsä maasta taivaaseen, koska rakastan hänen kädenjälkeään todella paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messuilla oli myynnissä Minna töitä muun muassa enkeli- ja kukkakalentereita.

kadentaito-messukeskus-minna-immonen-1-1

Koi Design valmistaa kauniita koruja. Tähän malliin ihastuin ja näytti minulta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulihelmi valmistajalle oli tullut uusia korviksia ja ihastuin näihin korviksiin, joissa oli sanomaa. Muitakin sanoja löytyi ja jouduin vähän miettimään, että mitkä ovat minun sanojani. Sanamallistosta löytyy myös kaula- ja rannekoruja. Minun sanomani on tällä kertaa UNELMOI ja USKALLA.

kadentaito-messukeskus-tulihelmi-1

Zirkonellan Minnalta ostin blogini nimeen sointuvan heijastimen (tai näkystimen) eli korkokengät.

kadentaito-messukeskus-zirkonella-1

Tällä kertaa siis koitin vähän itseäni pidätellä. Aina jotain tarttuu matkaan.

Messut ovat auki lauantain ja sunnuntain. Joten kannattaa mennä messuilemaan. Messuilla on nähtävissä myös eläimia ja paljon muutakin mukavaa koko perheelle.

Maiju

Kommentit
  1. 2

    MiukunTiuku sanoo

    Arvaas kenellä on toiset ”puolikkaat” sun ostamista tulihelmen korviksista 😀
    Uskalla ja unelmoi ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *