Kahden huivin värikkäällä tekniikalla

Täytyy sanoa, että kyllähän se taitaa olla aika pohjaton tämän rouvan vaatekaappi ja myös kenkävarasto. Kun laitatutan kynnet, niin ihan varmasti kotiin mennessäni löydän sieltä kaapista heti kynsiin sopivan väriset vaatteet ja korut. Ihan huippua on se, jos sieltä löytyy vielä asuun sopivat kengät. Tällä kertaa siis mullahan kävi ihan munkki, kun mä muistin, että ostin pari vuotta sitten alennusmyynnistä nämä kirkkaan keltaiset kengät.

Yhdistin siis mun uusiin kenkiini kaksi erillistä huivia. Huivit ovat Marianne Uusitalon valmistamat silkkihuivit. Päädyin lisäämään asuun kaksi huvia yhden sijaan, koska ajattelin, että kahdella huivilla saa jotenkin kivemman vaikutelman asuun. Ihan tottahan se sitten olikin. Sitä voi pukeutua ihan oman fiiliksen mukaan ja just sellaisella fiiliksellä kuin itsestään tuntuu. Musta tuntui, että kahden huivin tekniikka vaan oli niin hyvä tuona päivänä.

Tässä näkyy hyvin, että huivit sointuvat just eikä melkein kynsien kanssa yhteen. 
Sattumaako? No kenties se oli sitä. 

Kynnet ja tennarit. 

Pakko taas sanoa, että kun pukeutuu värikkäästi, niin ihan 
varmasti tulee paljon positiivisia kommentteja työkavereilta ja
myös ihan vierailtakin ihmisiltä.
Kokeilkaa. 
Maiju
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Kahden huivin taktiikka on hyvä ja toimiva ratkaisu. Pitäisi melkeinnpä aina ostaakin kaksi samanlaista eriväristä huivia jos johonkin huiviin oikein mieltyy :)Olen tainnut ennenkin sanoa että keltainen pukee sua tosi hyvin. Keltainen on näyttävä väri, mun lempiväri jo lapsesta saakka 🙂

  60luvunnahkahousut.com

  • 3.1

   sanoo

   Jos löytää kauniin huivin, niin ehdottomasti kaksi samalla kertaa. Keltainen pukee ja se on positiivisuuden väri.

  • 10.1

   sanoo

   Kuinkas taas ollakaan 😉 Tosin mä vähän mietin ennen kynsienkin laittoa aina, että mitä värejä kaapistani löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *