Kaiken takana on nainen

Sunnuntaina koitti parin kuukauden odotus eli syyskuun alussa olin varannut liput Matin ja Tepon Veljekset vauhdissa konserttiin. Kun liput oli hankittu sanoin Minäkö keski-ikäinen blogin Tiialle, että nyt hän saa lähteä mukaani konserttiin sillä ostin kaksi lippua ja ajattelin antaa toisen hänelle ennakkoon synttärilahjaksi. Eihän siinä Tiia voinut vastaankaan pistää. Kyllä hän sitten heti oli ihan innolla mukaan lähdössä.

Syyskuussa tein Iskelmä live festareilla pienen jutun Matista ja Teposta ja se blogipostaus löytyy täältä. Kerroin silloin vähän taustaa Matti ja Teppo fanitukselle, joka juontaa omalla kohdallani juurensa tuonne 80-90 luvuille. Mihinkään se fiilis noilta vuosilta ei ole kadonnut, vaan sen aikaiset fanituksen kohteet kulkee kyllä aina mukana.

Olin päättänyt ostaa itselleni Kaiken takana on nainen t-paidan ja heidän hitit sisältävän levynsä. Pitäähän sitä fanituotteita aina yrittää hankkia, kun sellaiseen on mahdollisuus. Puseron värisävytkin meni ihan kohdilleen eli musta pusero pinkillä teksillä. Ihan täydellistä. Tiia leikillään sanoi videollamme (sen julkaisen myöhemmin), että paita on tehty mittatilaustyönä suoraan minulle eli pinkkiä ja mustaa.

pinkit-hiukset-1-4

Ennen konsertin alkua piti ottaa pakolliset yhteiskuvat.

pinkit-hiukset-1-5

Vessaselfiet on alkaneet olemaan myös meidän tavaramerkkimme. Löysimme vessankin, mihin eivät monet muut osanneet tulla. Muistimme edellisestä Finlandia-talon konsertista, että taaimmassa nurkassa on yksi vessa, siellä sai ihan rauhassa kuvailla.

pinkit-hiukset-1-7

Kun veljekset pääsivät lavalle, niin vauhtia riitti. Ihailtavaa on se, että pojat heittävät vitsiä ja näyttävät jaksavan vetää konserttia konsertin perään. Olin kännykkäni varassa ja ihmeet hyvin kuvia sai otettu uudella IPhone7plus puhelimella.

matti-ja-teppo-veljekset-vauhdissa-1-3 matti-ja-teppo-veljekset-vauhdissa-1-1

Keikan jälkeen lähdimme jonottamaan nimmareita levyyn, kuin nuoret fanittajat konsanaan.

matti-ja-teppo-veljekset-vauhdissa-1-7

Nimmarit saatiin. Kolmenkymmenen vuoden fanitus palkittiin sitten nimmareilla. Olenko teille sen jo paljastanut, että kuuntelen usein blogipostauksia kirjoittaessani Mattia ja Teppoa.

matti-ja-teppo-veljekset-vauhdissa-1-9

Nimmareiden jälkeen palkittiin meidät myös yhteiskuvalla. Tiiakin oli ihan täpinöissään, vaikka ei edes myöntänyt fanittavansa Masaa ja Tepaa. Jälkikäteen siis alkoi jo lämpenemään ja onhan Tiiakin tanssinut nuorena ihan onnessaan Matin ja Tepon tahtiin.

matti-ja-teppo-veljekset-vauhdissa-1-8

Monta keikkaa oli jo kiertueesta takana ja kuulemma 11 vielä jäljellä. Hattua nostetaan Matille ja Tepolle. Pitäkää tuo asenne, turha varmaan on edes muistuttaa siitä.

Meidän molempien lempibiisi on Tanssin hullun lailla, sitä emme konsertissa kuulleet, mutta olemmehan itse sen yrittäneet aiemmin laulaa Tädit tubettaa kanavalla. Sanon aina, että tärkeintä ei ole lauluääni, vaan hyvä fiilis. Sitä tältä videolta löytyy.

Kenenköhän keikalle sitä seuraavaksi menisi. Konsertit on kivoja elämyksiä, joten tahtoo aina vaan lisää ja lisää.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi vinde meillä oli hauskaa ja Matille ja Tepolle suuri hatunnosto pitkästä urasta ja eritoten positiivisuudesta. 🙂 Kiitos synttäreiden etkoista, hehe- <3

  • 1.1

   sanoo

   Mielettömän hauskaa oli. Odotellaan siis normisynttäreitä ja jatkotkin voidaan viettää. Oli ihan mielettömän hauskaa.

 2. 2

  sanoo

  Wau, pääsitte Matin ja Tepon kanssa yhteiskuvaan!
  Olen ollut heidän konsertissaan noin vuosi sitten ja kyllä tykkäsin.
  Nyt olisin halunnut mennä Lauri Tähkän Turun-konserttiin, mutta liput oli loppuunmyyty. Tai neljä hajapaikkaa oli jäljellä, mutta kun haluan istua ukkoni vieressä, niin ei tullut menosta mitään.
  Mukavaa alkavaa marraskuuta teille molemmille ja tietysti terkut Turkuun Matille ja Tepolle.

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä Wau. Viimeksi Iskelmä Livessä keskityin vain kuvaamaan ja videoimaan. Nyt päätettiin ottaa ilo irti vielä konsertin jälkeenkin.

 3. 3

  sanoo

  Vau, olette kyllä tyylikkäitä leidejä! Hyvin jaksaa Matti ja Teppokin, ja kunnioitan kovasti heidän uraansa laulajina. No, silti ei musiikki kolahda minulle yhtään 😀
  Pirteää marraskuuta!

  • 3.1

   sanoo

   Ura on ollut kova. Pitkän matkan ovat jaksaneet kulkea. Itse olen iskelmäfani ja kolahtaa 🙂 Kuuntelen kyllä myös muutakin 🙂 Iloa marraskuulle itsellesikin.

 4. 4

  sanoo

  Ei matin ja Tepon musiikki suosikkilistani yläpäässä ole, mutta ovathan he sellainen ikoninen hyväntuulen kaksikko, joista ei ihmisinä taida oikein kellään olla pahaa sanottavaa.

  • 4.1

   sanoo

   Todellakin hyväntuulen kaksikko eikä varmasti skandaalia saa näistä veljeksistä ei sitten millään 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Voi kiitos Ulpu, ainakin ilolla ja sydämellä tehty. Mielestäni ilo on parasta, mitä meille on annettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *