Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta

Viime viikolla ilmestyi taas ihana kirja, mikä ilahdutti tällaista vaate- ja asustefriikkiä suunnattomasti eli ilmestyi Mirva Saukkolan Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta. Kun sain kutsun kirjan julkkareihin, niin halusin ehdottomasti osallistua, koska aihe kiinnostaa niin kovasti. Kyseisenä iltapäivänä mulla oli aika paljon juoksua, mutta mitä sitä ei hyvän asian puolesta tekisi. Päätin suoriutua paikalle.

Julkkarit olivat Kiesmassa ja sinne oli kerääntynyt hyvin paljon ”muodin kermaa”. 

Mirva painotti julkkareissakin sitä, mistä itsekin olen pitänyt kiinni eli muodilla ei sinänsä ole niin paljon merkitystä kuin sillä, että jokainen pitää kiinni omasta tyylistään. Omasta persoonallisuudestaan pitää ja kannattaakin pitää kiinni. Hyvä Mirva, näin sen pitääkin mennä.

Kirjasta löytyy vinkit siihen, että miten voi parantaa vaatteiden istuvuutta, miten valitaan täydellinen lenkinki tai annetaan vaikkapa kymmenen vinkkiä  siihen, että miten huivit solmitaan. 
Jos siis pukeutuminen, asusteet ja Mirvan vinkit kiinnostavat, niin 
suosittelen tutustumaan kirjaan. 
Nyt kun ehtisi ottaa jossain vaiheessa vähän renommin, niin
ehtisi itsekin lukemaan kirjan kunnolla. 
Minusta tämä kirja on ehdottomasti luettava. 
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  No tuollaistahan on jo kaivattukin. Eihän nyt jokaihminen voi mennä stylistille ja telkkarista päätellen ei heilläkään aina maku ihan kohdilleen mene. Tuolta voisi saada vinkkejä juuri omalle vartalotyypille sopivista vaatteista, eihän kukaan oikeastaan mikään mallivartaloinen ole.

  • 2.1

   sanoo

   Kyllähän se niin on, että periaatteessa varmaan jokainen sen oman tyylinsä peruspilarit osaa ja sitten näistä oppaista voi saada jotain ajatusta oman tyylin tukemiselle 😉

 2. 3

  sanoo

  Kiitos kirjavinkistä. Pukeutumisesta on minun hyvä tietää lisää, koska se oikeastaan on alkanut kiinnostaa vasta aikuisiällä, kun löysin oman tyylini.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

 3. 8

  sanoo

  Oispa upea kirja! Just lainasin kirjastosta meikki ja hius"raamatun". Nekin olivat mielenkiintoisia. Sulle varmaan oli hyvin mieluisa kirja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *