Karamelliväriä hiuksiin helposti

Olen hiusten suhteen vähän tuuliviiri. Haluan vaihtelua hiuksiini ihan koko ajan, se varmaan on tullut selväksi jo aiemminkin. Viime syksystä loppukevääseen hiukseni oli milloin minkäkin väriset. Sitten tulee usein aina kesäksi sellainen kyllästyminen ja haluaa olla vähän normaalimpi (lue blondi). Kun nyt alkukesästä palasin taas blondiksi, niin mulla oli mielessäni, että voisin sitten suihkia hiuksiini silloin tällöin jotain sävyjä.

Tähän on pakko kertoa sellainen juttu, että kun olin 17 vuotias, ei tietenkään ollut mitään hotteja hiusvärejä edes keksittykään (tai ainakaan kotikonsteihin soveltuvia). Värjäsin välistä karamelliväreillä hiuksiini kirkkaan keltaisia, vihreitä tai punaisia raitoja. Muistan mummojen ilmeet kadulla. Elettiin tietenkin ihan 80 luvun alkua ja silloin oli vasta punkkarit tulossa.

Kesälomalla Keskisellä törmäsin Biozellin laventelin ja pinkin sävyisiin suihkutettaviin sävyihin. Kuitenkaan en niitä silloin sieltä ostanut. Ne jäi mun mieleeni kummittelemaan. Aloin sitten niitä metsästämään kauppareissuilla, mutta ne ei vaan tulleet vastaan. Kunnes sitten eilen kauppareissullani löysin niitä Cittarista. Piti ostaa sitten molemmat sävyt.  Kun hiuksiin suihkii sävyä, niin se pysyy seuraavaan pesuun saakka. Tällä hetkellä siis minulle ihan passeli, kun en halua olla joka päivä pinkki tai joka päivä lila.

color-mask-biozell-1

Kun pääsin kaupasta kotiin piti heti kokeilla, että oliko tämä juuri sitä mitä halusin. Halusin hiuksiini vain pientä vivahdetta ja lopputulos oli juuri sellainen kuin halusinkin.

color-mask-biozell-1-3 color-mask-biozell-1-4

Olin todella onnellinen tästä löydöstäni. Helppo tapa saada hiuksiini juuri silloin vähän vaihtelua, kun siltä tuntuu. Sitten voi olla ikään kuin normaali lopun ajan tai ainakin niin normaali kuin vain voi olla. Suihkin innoissani ja  kuvatessani vähän liikaa yhteen kohtaan, mutta harjalla sain värin tasattua.color-mask-biozell-1-1

Aamulla töihin lähtiessäni suihkin sitten toista sävyä hiuksiini. Olin tyytyväinen. Sävy on hempeän pinkki.

image

Toivon lisää sävyjä valikoimiin, niin tämän naisen hiukset voivat sen jälkeen sävyttyä päällä olevien vaatteiden sävyisiksi. Jos joku puute tässä on, niin voisi sanoa, että liian pieni pullo. Minä varmasti käytän pullon alta aikayksikön tyhjäksi. Jos joku hintatietoa kaipaa, niin muistaakseni Cittarissa hinta oli 7,50 pullo.

Saatatte jonkin aikaa nähdä minut lilana ja toisaalta välistä pinkkinä. Pullosta saa joko hempeää, kun suihkuttaa ohuelti tai hottia, jos suihkuttaa voimakkaammin.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  Annukka sanoo

  Täällä toinen 80-luvun alun karamellivärivärjääjä :).

  On jäänyt mieleen, kun vanhempien poissaollessa salaa värjättiin kaverin kanssa molempien hiukset kirkuvan oransseiksi ja ajateltiin, että pestään pois ennenkuin aikuiset palaa, mutta kuinkas kävikään? Lähti kyllä tukasta ihan nätisti, muttei päänahasta, joten mun ohuiden hiusten välistä paistoi iloisen oranssi jakaus, joka lähti vasta kulumalla 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Voi se on ikävää. Ajattelin, että tämä on itselleni varmaan vähän hiuksia säästävämpi toimenpide, kun jatkuva monivärivärjäys.

 2. 6

  sanoo

  Mä pyörittelin tuota pinkkiä muuten Keskisillä käsissäni ja olin ostamassa, mutta pieni asuntosäästäjä-piru olkapäillä kuiskutteli ja vein pullon takaisin hyllyyn 😀 Nyt vähän harmittaa, mutta ehkä mä vielä ehdin tuon jossain vaiheessa ostaa 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Voi harmi. Itsekin meinaan harmittelin. Sitten kun en heti meidän kaupoista löytänyt, niin harmitti enemmän. Nyt onneksi löysin Cittarista.

 3. 7

  sanoo

  Olen kans näitä muutaman kerran pyöritellyt käsissä mut sit aina päätynyt miettimään valkoista työtakkia :/ Oletko huomannut värjääkö vaaleaa vaatetta, sulla nyt toki on lyhyt tukka eikä tukka koske vaatteisiin, mutta anyways?

  • 7.1

   sanoo

   Moikka. Koitin kiskoa hiuksiani, joissa on tänään ollut lilaa väriä. En saanut kyllä yhtään väriä käsiini, joten uskoisin, että ei ole ongelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *