Käsivoidebaari työkavereille

Minähän olen käsivoiteiden suurkuluttaja syystä, että mun kädet kuivuu todella paljon. Varsinkin talvi on mulle ongelmallista. Tästä syystä mulla on aistit valppaina aina kun puhutaan käsivoiteista. Mulla on niitä joka paikassa. Kotona joka huoneessa ja jokaisessa käsilaukussa aina mukana.

Kun pari viikkoa sitten kävin mun kosmetiikkavarastojani läpi tajusin, että niitä on kertynyt todella paljon. Osa on ostettu ja osa on saatu tuotetestiin.

Töissä mun työpöydälläni on ollut useita merkkejä ja useita tuoksuja, joita sitten laitan milloin mitäkin ja monta kertaa päivässä käsiini. Meillä on avokonttori ja työkaverini huutelee välistä sermin tarkaa, että ”banaani, nyt alkoi tekemään mieli banaania”, kun laitan banaan tuoksuista käsivoidetta. Välistä kuuluu sermin takaa, että ”kielo, hmmm”. Usein me puhutaan sermin toisella puolella ”asustavan” kanssa käsivoiteista ja niitä on tuoksuteltu ja kokeiltu jos kenenkin toimesta. Välistä kaikki on olleet yhtä aikaa haluamassa kokeilla jotain voidetta.

Siitä se ajatus sitten pikkuhiljaa lähti. Mietin, että mitä jos mä perustan kaikkien iloksi käsivoidebaarin toimistoomme?? No niinhän mä sitten perustin.

Käsivoidebaari olikin menestys työkavereiden silmissä. Oli kiva huomata, että
baari herätti kiinnostusta yli osastorajojen. 
Yhtäkkiä huomasinkin, että muidenkin osastojen ihmiset tulivat
etsimään meidän käsivoiebaaria.
Yksi hauska kommentti tuli eräältä mieheltä liittyen yhteen vuohenmaitopohjaiseen 
käsivoiteeseen. Hän kertoi, että tästä tulee mieleen ihan mummo ja meillä oli
hauskaa sen kommentin kanssa pitkään. 
Mietimme, että miltä mummo tuoksuu nyt siis tiedämme, että mummo tuoksuu vuohenmaidolta. 
Sain viikolla Why Not Pr:n Noralta muutamia voiteita lisää
meidän käsivoidebaariin. 
Pääsemme testaamaan nyt apteekkituotteita. 
Aiemmin olemme enemmän painottuneet luonnonkosmetiikkatuotteisiin,
vaikka joukossa oli ainakin myös yksi Niveakin. 

Tämä on ollut monille avaava kokemus. Tässä pääsee testaamaan, 
että millaisia voiteita on markkinoilla ja monet ehkä löytävät itselleen
uusia suosikkituotteita. 
Tämä herätti jo töissä keskustelua, että voisiko testiryhmäämme 
lisätä myös muunlaisia tuotteita? Mitkä tuotteet olisi sellaisia, mitä voisi
käyttää kesken työpäivän.
Pitäkää käsistänne huolta.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tosi kiva, että tuolta löytyy myös luonnonkosmetiikan voiteta! 🙂 Sain juuri itse tuon Patykan käsivoiteen, siitä on aika kovat odotukset, kun olen kuullut niin paljon hyvää. Kun nuo vanhat voiteet on kulutettu, aion varmaan myös kokeilla tuota Santen sheavoi-käsirasvaa. Joko noiden joukosta on noussut yhteistä suosikkia?

  • 1.1

   sanoo

   Monta suosikkia on ainakin mulla. Jos kaksi valitsen, niin valitsen Ziajan vuohenmaitovoiteen, se on mun ehdoton suosikkini ja myös Floramen Jasmin on ihan mielettömän ihana. Kyllä mä monesta muustakin tykkään. Ehdottoman hyvää on myös tuo banaanikäsivoide ja kielo.

 2. 2

  sanoo

  Mahtava idea! 😀 Nyt katse kävi sitten omiin käsiin ja taidankin perustaa käsivoidebaarin ihan tänne omaan kotiin. Sen verran kuivassa kunnossa kädet on 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kun meillä on töissä paljon naisia, niin on hämmästyttävää, että jokainen tykkää vähän eri käsivoiteista 😉

 3. 5

  sanoo

  Hauska idea. Siihen aikaan, kun olin töissä, oli meillä pienempimuotoisena vastaavanlainen käsivoidetesting. Taisi olla 3-5 voidetta, mitä kukin oli tuonut kotoaan ja kuka halusi, kokeili. Käsien pesu kun oli hoitoalalla ihan yhtenään.voihan tuota laajentaa kasvovoiteisiinkin. Meikit ovat aika intiimejä, tuoksut taas kenties liian voimakkaita työpaikoille, mutta jalkavoiteet stressaavan päivän päätteeksi ihan hyväkin.

  • 5.1

   sanoo

   Mietin, että voisi toimia myös käsikuorinta-aineilla sekä hiustenhoitotuotteilla. Kasvovoiteet ei oikein taida sopia, kun naisilla yleensä on meikki kasvoillaan.

 4. 6

  sanoo

  Täällä toinen käsivoiteen suurkuluttaja. Onneksi työpaikka tarjoaa superhyvää käsirasvaa. Omia kuivia käsi rasittaa kylmän ilman lisäksi käsidesi mitä töissä pitää käyttää kymmeniä kertoja päivässä.

  • 6.1

   sanoo

   Itselläni on vähän kuivuuuteen liittyvää ongelmaa ihossa yleensäkin, joten siksi pitää rasvata, rasvata ja rasvata.

  • 7.1

   sanoo

   Atooppiselle iholle muuten on ihan mahtavaa tuo La Roche-Posay:n tuotteet. Suosittelen. SIitä tulee lähipäivinä blogiini muutenkin juttua.

  • 8.1

   sanoo

   La Roche Posay on varmasti hyvä, se päätyikin mun ihanalle kummilappselleni, jolla on kauheita ongelmia ihonsa kanssa. Mä en edes ole tiennyt sitä atooppiseksi ihoksi. Nyt sain hänelle niin huipputuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *