Kasvoöljyn testausta ja viime viikon asukuvaa

Viime viikolta on jäänyt muutamia kuvia esittelemättä. Näköjään sitä irtosi kuitenkin hymykin loppuviikosta.

Tällä viikolla ei ole tullut otettua kuvan kuvaa, kaikki energia on mennyt jotenkin ihan muuhun. Tarinaakaan ei oikein irtoa.

Jos jotain mukavaa sitten on tapahtunut, niin se, että messujen tiimoilta on tulossa taas kivaa yhteistyötä ja pääsee testaamaan kivoja liikuntaan liittyviä välineitä.  Kevääseen mahtuu uusien liikuntavälineiden testailua, mikäs sen mukavampaa.

Tässä kuitenkin siis nyt viime viikon eräänpäivän asukuvat. Neule on Fashion & Home:n myymälästä viime syksyltä.

 

Bongasin joskus Kauneustoimittajan arkea Kaisan blogista tämän Lorealin kasvoöljyn. 
Monet Lorealin tuotteet on mun suosikkeja (BB ja CC-voiteet). 
Tämä päätin ostaa, kun kohdalle sattuu.
Ostin öljyn pari viikkoa sitten. Olen sitä nyt käyttänyt päivittäin ja täytyy sanoa, että 
öljy oli sitä mitä ajattelinkin. Suosittelen siis muillekin. 
Upea tuote. Hintaa öljyllä oli noin 20 euroa. 

Eipä tässä sitten muuta tällä erää.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Toivottavasti ikävä entiseen työyhteisöön helpottaa ja hymykin palaa♥
  Ja tuota öljyä on tarkoitus kyllä kokeilla, mutta vasta kun ekopaasto päättyy – olen nimittäin luvannut olla ostamatta sen aikana yhtään rasvapurnukkaa;)

  • 1.1

   sanoo

   Ikävä on, siitä tunteesta ei vaan hevillä pääse. On se niin outoa, että voikin olla puolin ja toisin niin ikävä. Kyllähän sitä ollaan silti yritetty olla hymy huulilla.

 2. 2

  Romantic Lady sanoo

  Tuo öljy on loistava! Minulla on kuiva herkkä iho ja tuo on jo toinen puteli menossa. Tuoksuu myös ihanalle tuo öljy. Se voidekin on hyvä.

 3. 4

  sanoo

  Kiva, että on positiivisiakin uutisia. Toivottavasti olisi enemmän ja toivon, että ikävä helpottaa jossain vaiheessa. Kivaahan se ei koskaan ole. Paljon jaksamista Maiju! <3

  • 4.1

   sanoo

   Naureskelin miehelleni tänään, että se on melkein kuin "pieni avioero". Kyllä se siitä. Onneksi perusluonne on positiivinen, asenne pitää yrittää pitää kohdillaan.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Kuule Maiju, ootko sie käyny värianalyysissä ? Vai tuleeko tuo ihana väri-ilottelu ihan luontaisesti siusta ittestäs ? Päin tai perin .. pie kiinni tuosta värikkäästä linjasta, se on ihana … voisipa sanoa jopa kadehdittava 🙂 Kunpa useammat pukeutuisivat väreihin. Sanotaan et vain ani harvalle suomalaiselle sopii musta … silti ympärilläni näen nytkin vain mustaa …… iloa ja väriä päivääsi Maiju 🙂

  • 5.1

   sanoo

   En ole koskaan käynyt värianalyysissa, mutta joskus olen asiaa miettinyt. Tosin mä olen kyllä tullut siihen tulokseen, että mulla on värisilmä silmissäni, joten varmaan siitä ei olisi mulle mitään hyötyä. Jotenkin silmä sanoo, että mikä värisävy on se oikea ja mikä ei. Voimakkaat värit pukevat. Väriä mahtuu elämään, enemmän värejä pitäisi käyttää. Väreistä saa voimaa 😉

 5. 6

  sanoo

  Kiva asu ja hei sulla on matalat kengät 😉 Mukavaa, että jotain positiivistakin on tapahtunut. Jaksamisia Maiju <3

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos ihanainen Sara. Kyllä se aurinko taas alkaa paistamaan ja kevätfiilistäkin alkaa olla jo mielessä.

 6. 7

  sanoo

  Vau, mitähän liikuntavälineitä pääset testailemaan 🙂 Liikuntaan saa aina lisää puhtia, kun keksii jotain uutta ja varmaan nuo välineet ovat kivaa vaihtelua. Mielenkiinnolla odotan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *