Katri Helena suomalaisuuden perikuva

Jos  suomalaisilta kysytään, että kuka suomalainen ihminen kuvastaa parhaiten sanaa suomalainen, niin varmasti suurimmalle osalle tulee ensimmäisenä mieleen Katri Helena. Katri Helena on meidän Elovena- ja naapurin tyttö, johon varmasti moni haluaisi samaistua. Vuodesta toiseen hän on osannut pitää mediakuvansa puhtaana.

Olin iloinen kun sain kutsun Tammer-Tukun tilaisuuteen, jossa lanseerattiin mallisto, jonka keulakuvaksi oli valittu Katri Helena. Tammer-Tukku lanseerasi Katri Helena Suomi Finland Collection malliston, joka pitää sisällään tuotteita piensisustukseen, keittiöön ja saunahetkiin. Mallistosta löytyvät myös ajattomat ja klassiset asusteet. Tuotteet tulevat myyntiin toukokuussa.

Tämä kuva kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa. Tästä näkee, että miksi Katri Helena on meidän Suomi-ikonimme. Katri Helena on niin suomalainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Malliston suunnittelijalle Hannele Kiviniemelle tuli ensin ajatus Suomi 100 -kuosista ja tuotteista. Malliston keulakuvaksi nousi sitten itseoikeutetusti Suomi-ikoni Katri Helena. Varmasti mallisto ei olisi parempaa kantajaa voinut saada. Mallisto on tehty yhteistyössä Katri Helenan ja Tammer-Tukun tiimin kanssa.

Katri Helena - 1

Tilaisuudessa Katrilla oli päällään mekko, josta löytyy malliston kuosi, mutta mekkoa ei ole myynnissä, vaan se on tehty Katri Helenalle ”mittatilaustyönä”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuotteiden lanseeraustilaisuus järjestettiin Finlandia-talolla. Katri Helena lauloi paikalla olijoille kaksi laulua, jotka ovat olleet mukana innoittamassa malliston luomista. Katri Helena lauloi kappaleet Unten erämaa ja Anna mulle tähtitaivas. Jälkimmäinen on ehdoton suosikkini Katri Helenan kappaleista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Esiintymisen jälkeen oli mahdollisuus vaihtaa pari sanaa Katri Helenan kanssa ja ottaa yhteiskuvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse en voi sille mitään, että usein mun osaltani asiat johtavat tähän. Pari vitsiä väliin ja purskahdan nauruun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa näkyy malliston tuotteita.

Tammer tukku Katri Helena - 1 (11)

Saunaosastolle oli suunniteltu Tähtitaivas löylytuoksua. Katri Helena kertoi, että hän rakastaa tähtitaivasta yli kaiken. Hänen nykyinen asuntokin oli valittu niin, että ikkunasta ei näy katuvaloja, vaan hän voi katsella tähtitaivasta suoraan ikkunasta katuvalojen häiritsemättä.

Tammer tukku Katri Helena - 1 (13)

Saimme Katri Helenan neljän CD:n levyn matkaan, josta löytyy hänen 80 hittiä vuosien varrelta. Minulle tämä levy tulee ihan varmasti käyttöön. Katri Helena kuuluu yhteen naisartistiin, joka on kulkenut minun mukanani nämä vuosikymmenet.

Tammer tukku - 1 (3)

Tämän malliston tekemiseen on käytetty kotimaista työpanosta ja se on työllistänyt kymmeniä eri alojen ammattilaisia. Onnea Suomi 100 vuotta ja onnea suomalainen työ. 

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihastuttavan postauksen olet tehnyt! Oli kaunis tilaisuus herkullisine buffetteineen.
  Ja Katri Helena oli viehättävä Tähtitaivas-asussaan. Kyynel tuli silmänurkkaan kun hän lauloi.
  Ja oli niin kiva tavata sinut kuin myös muut tutut bloggaajat 🙂

 2. 2

  sanoo

  Katri Helena on oikea Suomineito. Sininen ja valkoinen sopivat vähän niin kuin kaikkeen.
  Lintu ja lapsi on minun suosikkini Katri Helenan lauluista.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *