Kauneusilta blogin lukijoille 5.5.2015 klo 16.30-

Vihjailinkin jo maaliskuussa, että Riimin eli eräs maahantuoja järjestäisi blogini lukijoille kauneusillan. Sovimme silloin, että kauneusilta järjestetään heidän tiloissaan Espoon Niittykummussa tiistaina 5.5.2015 kello 16.30 alkaen.

Ohjelma on vielä hieman auki, mutta suunnitelmissa on meikkaus- ja ihonhoidon opastusta sekä myös Beautiful brows kulmien ehostussetti sekä mahdollisesti vielä jotain muutakin.

Tarjolla on kuohuviiniä ja mahdollisesti jotain pientä syötävää. 

Riimin tuo maahan ihania tuotteita ja meillä on mahdollisuus tutustua myös niihin.
Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan kauneusiltaan, niin ilmoittaumiset otan vastaan sähköpostitse. 
Sähköpostiosoitteeni on pinkit.korkokengat@gmail.com 
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi ei voi suru, on silloin juuri toinen blogimeno 16-19… Olisin ehdottomasti ainakin yrittänyt pyrkiä mukaan ja nuo LCN kynsilakat ovat hirmuisen hyviä. <3

 2. 3

  sanoo

  Minä niin tarvitsisin meikkausopastusta! Mutta pöh, en pääse edes tavoittelemaan paikkaa tähän tilaisuuteen, kun kalenterissa on muuta pakollista 🙁

  • 3.1

   sanoo

   Pitää katsoa, että jos jossain vaiheessa syksyllä, vaikka järjestettäisiin uusi tilaisuus ja sitten onnistaisi.

 3. 9

  sanoo

  Voi hitsiläinen. Olisin niin mieluusti tullut, mutta on toinen meno samaan aikaan. Mutta seuravassa taphtumassa sitten yritän olla mukana:)

 4. 10

  sanoo

  Kivalta kuulostava tapahtuma. Laitan sulle ilmoittautumisen sähköpostiin, toivottavasti netti toimii, heh. Kiiton muuten, kun vinkkasit uudelleen. Multa on jäänyt tämä niin kuin monet blogipostaukset lukematta viime päivien aikana, sillä nettiyhteys on kenkkuillut maalla ollessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *