Kauniit naiset lavalla

Salossa on kesällä aina torstaisin hyvin suosittu iltatori. Sinne suuntaavat varmasti kaikki salolaiset ja lähikuntien ihmiset.Ihmiset ovat hyvällä tuulella ja tulevat tapaamaan toisiaan torille. Torilla on yleensä mielenkiintoista ohjelmaa. Tällä viikolla nähtiin lavalla muun muassa muotishow, jossa paikalliset vaateliikkeet esittelivät syksyn tulevaa muotia.

Viime kesänä kiersin suurimman osan Salon vaateliikkeistä ja olin ihan haltioissani. Haltioissani siitä, että kuinka hyvä tarjonta on näinkin pienellä pakkakunnalla. Tarjonta teki minuun syvän vaikutuksen.

Vaikutuksen teki myös se, että viimeistään muotinäytöksessä huomasin, että kuinka hyvin nämä pienen paikkakunnan yritykset pelaavat yhteen. Sanon aina, että yhdessä tekemällä saa varmasti paljon enemmän aikaan, kuin yksin puurtamalla. Olen tästä aiheesta puhunut usein monien pienyrittäjien kanssa. Usein kyllä on niin, että juuri pienyrittäjänaiset lyövät hynttyyt yhteen ja tekevät asioita yhdessä. He ikään kuin yhdistävät voimavaransa ja olen sitä mieltä, että juuri sillä tavalla usein saa enemmän aikaiseksi.

Kaikki tietävät sen, että minä rakastan Saaga Designin vaatteita ja siksi juuri tämä mekko minua ihastutti muotinäytöksessä kovasti. Salolainen Kaunoleninki on minulle tutuin liike, jossa viime kesänä ilahtuneena huomasin myös Saagan vaatteet. Tämä mekon malli on täydellisen ihana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaateliike Maleena esitteli näytöksessä upeita mekkoja. Itseäni ihastutti kuinkas ollakaan tämä  kukkakuvioinen mekko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mer’ville Storesta löytyy vaatteita sekä miehille että naisille. Tähän neuleeseen iskin silmäni. Minä rakastan hapsuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muotiperho oli myös mun viime vuoden kierroksen liikkeitä. Ihanan värikkäitä ja nuorekkaita vaatteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sokos oli myös näyttävästi esillä muotinäytöksessä. Ihanan trendikkäitä vaatteita kaiken ikäisille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vilonan vaatteet ovat nuorekkaita ja tuntuivat niin mielenkiintoisilta, että pitää varmaan syksyllä piipahtaa liikkeessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaunoleninki esitteli myös Ilona Pellin upean mekon. Tässä mekossa ihastuttaa epäsymmetrinen helma. Ilona Pellin vaatteet ovat upeita ja usein niissä on jotain jujua, joka saa mielenkiintoni heräämään. Tätä mekkoa haluan joskus vielä kokeilla. Tämä jäi vähän kummittelemaan mieleeni. Jäin miettimään erästä syksyn tapahtumaa, johon mahdollisesti voisin tämän hankkia. Harkitaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zapato on varmasti suunnattu nuoremmalle sukupolvelle. Kauniita vaatteita nuorille naisille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi vielä kaikkien mallien yhteisposeeraus lavalla.

Salon iltatorilla - 1 (11)

Huomasin ilokseni sen, että jokainen liike on myös facebookissa ja ihan selvästi sosiaalisen median aakkoset on hallussa. Sehän on tärkeää tänä päivänä markkinoinnissa, että ollaan sosiaalisessa mediassa ja myös kanavaa päivitetään. Oli upeaa seurata muotinäytöstä ja hienoa on katsoa kuinka liikkeet puhaltavat yhteen hiileen. Hienoa yhteistyötä, tällaista enemmän.

Pitää jossain vaiheessa piipahtaa itsekin taas putiikkeihin. Katsotaan seuraavalla kerralla kun taas piipahdan Saloon.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi – noissa kuvissa oli muutama vaate, jotka heti huolisin! Taitaapa pitää minunkin Salossa piipahtaa ihan ajan kanssa – kiitos vinkeistä!

 2. 3

  Belladonna sanoo

  Ihania vaatteita ja kiva kuulla noin hienosta yhteistyöstä yrittäjien kesken. Sen suuntaista toimintaa soisi olevan enemmänkin. Täytyypä piipahtaa Salossa joku kerta.

  • 3.1

   sanoo

   Olen seurannut eri alojen naisia ka heidän yhyeistöitään. Kädentaitopuolella sekä muutamalla muullakin naiset ovat yhdistäneet voimavarojaan ja siten kyllä tekee parempaa tulosta.

 3. 7

  sanoo

  Maijulle tiedoksi: tällä hetkellä mustaa Serrai-asua löytyy Kaunoleningistä kokoja 38, 42, 44 ja 48. Tervetuloa sovittamaan!

  • 7.1

   sanoo

   Voi kiitos tiedosta. Saatanpa jossain vaiheessa tulla sovittamaan. Laitoinkin sulle facen kautta viestiä. En tiedä, että näitkö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *