Käyttäydy kuin aikuinen?

Minut tuntevat ihmiset tietävät, että minä en aina käyttäydy kuin aikuiset ihmiset käyttäytyvät. Miten ne aikuiset sitten käyttäytyvät? Varmaan niin, että ottavat kaiken vakavasti eivätkä laske leikkiä jokaisesta asiasta.  Minä olen siinä suhteessa vähän toista maata. Mä en käyttäydy vakavasti ja lasken leikkiä koko ajan.

Muistan kun kolme vuotta sitten odotin sitä, että täyttäisin 50-vuotta. Sanoin kaikille, että kun mä täytän 50-vuotta, mä alan käyttäytymään ikäni mukaisesti. Sitten kun tuli ko. päivä, tajusin, että se päivä ei muuttanut mitään mun elämästäni. Huumorintajuni ei kadonnut mihinkään. Silloin mä tajusin, että mä en tule koskaan kasvamaan aikuiseksi.

Olen joskus miettinyt, että elämähän on paljon helpompaa kun ei ryppyotsaisena elä tätä elämäänsä. Jos joku sitten luulee, että  mä en osaa ottaa mitään asioita vakavasti, niin se on sitten puppua, osaan kuitenkin myös kuunnella ja olla empaattinen ihmisen surujen edessä, niille ei naureta.

LuinSpa Kampin myymälässä:

Siitä sitten taas päästiinkiin aiheeseen. Käytiin eilen Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa Kampissa pikaisesti tutustumassa LuinSpa:n uuteen Kampin myymälään. Tästä tulee myöhemmin videota Tädit tubettaa kanavalle.  Olimme luvanneet tehdä aiheesta videota ja mietimme, että vedämmekö kylpytakit päälle ja aamutossut jalkaan, mutta mutta…. Me emme olisi me, jos olisimme niin tehneet. Minä halusin heti vetää mielummin lasten kylpyhupun, koska se näytti niin paljon kivemmalta. Tiia tietenkin kanssa.

Kun kylpyhuput oli päällämme, niin siitä se ilo sitten taas urkeni. 

Mun on siis pakko kertoa teille salaisuus eli se on se, 
että kun elää elämäänsä hymy huulilla ja pieni pilke silmäkulmassa, 
niin elämä on kaksin verroin hauskempaa.
Minä en aio kasvaa koskaan aikuiseksi, toivottavasti se minulle sallittakoon. 
Tulen varmaan vielä 90-vuotiaana pukeutumaan nallekarhukorviin. 
Ihanaa lauantaita kaikille. 
Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Aivan pakko sanoa, että antaisin aika paljon, jos saisin aikuisten koossa tuollaiseen pyyheviitan! Ostaisin heti sellaisen.. Nyt nuo harmi kyllä olisivat peittäneet vaan rinnat ja vähän massua, joten siksi järkisyistä jätin kauppaan kuitenkin, mutta kyllä oli ihanat! Hymy kuuluu elämään myös ja hassuttelu. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Heti tuolla instagramin puolellakin kyseltiin, että mistä saa aikuisten koossa… eli varmaan moni muukin antaisi 😉 Ei Tiia kerrota kennellekään, että nämä oli 0-4 vuotiaiden kokoa ;))

 2. 3

  sanoo

  Peppi Pitkätossulla oli taikapapuja ja kun niitä söi ja lausui "Pikku papu pikkuinen isoks tahdo kasvaa en". Siiloin pysyi lapsekkaana aina. Luulenpa, että sä olet syönyt sellaisen pavun. ♡♡♡

 3. 5

  sanoo

  Maiju, kannatetaan! Ja minä lasken joka vuosi pulkalla mäkeä ja kiljun kauheesti;) Ja rakennan luminnoja, teen lumienkeleitä ja juon kaakaota lumilinnassa Lumimiehen kanssa.

  <3

  • 5.1

   sanoo

   Vitsi me saatais hyvä jengi. Pitää varmaan kerätä joskus sellainen jengi, joka lähtee vaikka risteilylle ja sovittais, että sais tehdä vaan lapsellisia juttuja 😉 vaikka juoda vaan pillillä muumilimua 😉

 4. 7

  sanoo

  En mäkään oo aikuinen varmaan koskaan 🙂 välillä Cia kattoo mua silmät pullollaan et mitä sä äiti oikeen touhuut 😀 mä oon tällainen ja jos joku näkee siitä vaivaa niin siinäpähän näkee, iha sama mua ei kiinnosta 😀

 5. 9

  sanoo

  Minä en osaa köyttäytyä aikuismaisesti. Se kuulostaakin jo tylsältä. Viikolla piilotin työkaverin vesipullon, kiusasin meidän kardiologia ja perjantaina hihittelin kuin pikkutyttö. Tiedän että joitakin se voi ärsyttää mutta minkäs minä itselleni teen. Olen tällainen ja tällaisena pysyn. Hihiiii

  • 9.1

   sanoo

   Hi hii… Me tehtiin nuorempana niin kivoja jäyniä työkavereille, että vieläkin meitä monet naurattaa. Elämän ei tarvitse olla ryppyotsaista.

 6. 11

  sanoo

  Hassuttelu kuuluu elämään. Positiivinen elämän asenne on ihan parasta, välillä ihmettelen suomalaisten ryppyotsaisuutta ja kaikesta valittamista, ehkä se on auringon puutetta 😉
  Iloista sunnuntaita sinulle Maiju <3

 7. 12

  sanoo

  Pysy Maiju vain tuollaisena kun olet:) Söpöt on noi takit ja tuli heti fiilis, että pitää mennä kattomaan tuo paikka perusteellisesti:)

 8. 17

  sanoo

  Väitän Maiju, että elämäniloisuus ja positiivisuus on myös geeneissä. Silloin siitä ei pääse irti, vaikka kuinka joskus yrittäisi pyristellä vastaan ;).. Ajatus nousee väistämättä mieleeni, kun katson pian kahdeksankymppistä lasten kanssa riehuvaa isääni.

  Sitä paitsi, sopiva määrä lapsenmielisyyttä pitää ihmisen kunnossa <3.

  • 17.1

   sanoo

   Geeneissä se on, olen perinyt positiivisuuteni äidiltä. Äitini 86-vee jaksaa vielä nauraa kanssani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *