Keltainen päivä töissä

Leikkisästi me heitellään välistä töissä haasteita pukeumisen suhteen. Yhtenä päivänä sattui niin, että meillä oli suurimmalla osalla ihan vahingossa päällä pinkki-mustaa. Siitä sitten heräsi ajatus, että miten olisi haastepäivä jonkun värin suhteen. Sovimme sitten toisen päivän haasteväriksi kelta-mustan. Itsehän tykkään keltaisesta todella paljon, koska se on positiivisuuden väri ja keltainen tuo aina mukanaan hyvää energiaa. Hieman mua etukäteen nauratti, että kuinkahan haasteen käy ja kuinka moni sitten lopulta väriin pukeutuu. Yllättävän monihan sitten niistä, jotka tiesi haasteesta pukeutui tähän väriin. Tosin tuli vähän nurinaa joiltain että tietoa oli pimitetty.

Nauratti kyllä vähän kommentit asusta… eräskin miespuolinen työkaveri raotti huoneemme ovea ja työnsi päänsä ovesta sisään ja sanoi, että ”sä näytät ihan mehiläiseltä”. Onneksi hän ei nähnyt erään työkaverin asua, koska hän oli pukeutunut kelta-harmaa raitaiseen mekkoon, siinä olisi ollut varmaan vielä enemmän mehiläistä kuin minussa.

Onhan se niin, että värit tuovat energiaa ja voimaa. 
Mä yritän tätä aina jankata ja itse uskon siihen. 
Asuun sitten sopi hyvin myös tämä smoothie kera keltaisen ruusun.

Skool.

Haasteet on mukavia. Ihan millä vaan porukalla ei pysty tällaisiin
haasteisiin. Meillä on onneksi leikkimielistä porukkaa.
On kiva nähdä ihmisten kasvot, kun ne ihmeissään katselevat
sitä keltaisten asujen määrää.
Suosittelen kokeilemaan. 
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Keltainen on kyllä niin pirtsakka ja energinen väri 🙂
  Katselin oman vaatekaapin sisältöä ja kas kummaa, sieltä löytyi vain yksi keltainen lyhythihainen trikoopusero. Oliskohan syytä korjata asia 🙂

 2. 8

  sanoo

  Minä niin sujuvasti osaan ihailla teitä väripukeutujia – ja itse pukeudun hiirulaiseksi – paitsi silloin kun lisään sen punaiseni;)
  Tuollaista väripäivää olisi kiva kokeilla – meillä se ei vaan taitaisi oikein onnistua, kun osalla kolleegoista on kuitenkin se pakollisen mustan päivä;)
  Keltaista ei omasta vaatekaapistani löydy ollenkaan – eikä varmaan tulekaan, mutta joillekin se sopii kuin nakutettu – ja sinulle sopii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *