Keltaisella energialla eteenpäin

Ihanainen ystäväni Teija laittoi lauantaina tekstaria, että lähtisinkö hänen kanssaan ”kukka-asioille”. Lauantaina olin toisaalla, mutta sovimme sunnuntaille kaupunkikierroksen.  Mulla oli niin hyvä palvelu, että luvattiin hakea ja palauttaa meidän parkkipaikalle. On mulla vaan mukavia  ystäviä. Näin sitten tehtiinkin.

Ensiksi käytiin Kahvisalonki Bulervardilla, jossa on hyvät gluteenittomat valikoimat kahvileivässä sekä makeaa että suolaista löytyy useita vaihtoehtoja. Päätinpä sitten ottaa asuun sopivan värisen kakkupalan ja latten.

Sen jälkeen lähdimme suuntaamaan kohti tiettyä päämäärää. Jouduimme kuitenkin katsastamaan vähän aukiolevia putiikkeja matkan varrella. 
Eksyimme pieneen Amodi-putiikkiin Bulevardilla.

Sen jälkeen oli vuorossa vain ikkunaostoksia. Harmi kun ihania kauppoja olisi ollut, mutta ne eivät olleet auki. Pitää piipahtaa joku arkipäivä töiden jälkeen uudella onnella.
Tämä Fredrikinkadulla oli ihana Grazy-kauppa. Se pitää ehdottomasti käydä katsastamassa. 
Ikkunan takaa kurkittuna kauppa näytti ihanalta.
Me oltiin siis alunperin suuntaamassa GreenStreetin poistomyyntiin eli myynnissä oli superfood-tuotteita poistomyyntihintaan. Pakko oli ostaa myös palanen superfood-tuorekakkua kotiinviemisiksi.

Näin tyylikäs seuralainen mulla oli.
Jotta ei ihan kakutteluksi olis mennyt. Illalla piti tehdä vihersmoothie.
Mä sain tänään mieheltäni tällaisen sähköpostiviestin, missä oli tällainen takki.
Mitäköhän tuo yrittää vihjata?
No mä olen luvannut jo pari vuotta sitten, että kun hän täyttää tiettyjä vuosia,
niin hän saa ostaa pyörän. No se pyörä ei ole jopo.
 Pyöreät vuodet siis lähestyvät. Mun pitää mennä varmaan ostamaan takki itselleni. 
Elämä on.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Yhdessä kuvassa eläinkuoseja heijastui siten, että ihan kun se olisi ollut päälläsi, sekin kävisi ihanasti sinulle! Meilläkin parin vuoden tähtäimessä ostaa "eijopot" ; )

 2. 3

  sanoo

  Pyöriin käsittääkseni hurahtaa… näin ainakin tuttavapiirissäni. Ja kyllähän pinkki voisi olla sopiva? 😉

 3. 4

  sanoo

  Mä kuulun kans kyydissä sujuvasti maisemia ihaileviin. Saisin kyllä itsekkin korttini mukaan ajaa, mutta en todellakaan uskalla meillä on sen verran iso pyöräkin ettei mun jalat edes yletä maahan : D Mukava harrastus kyllä.

  • 5.1

   sanoo

   Vau Kaisa, upeaa. Mä olen aina sanonut, että mä voin ostaa pikku-Hondan tai monkeyn. Tosin mä pysyttelen visusti takana, se on mulle kivempaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *