Keltaisesta energiaa päivään

Näin sateisena kesäkuun päivänä kannattaa vetäistä päälleen jotain energiaa tuovaa ja siis tietenkin keltaista. Kävimme eilen päiväreissulla Seinäjoella ja sieltä tarttui mukaani tämä keltainen pitsihelmainen pusero. Näin heti mielessäni vaatteet, joihin tuota olisi kiva yhdistää. Ehdottomasti niin, että vain pitsi tulee näkyviin helman kohdalta.

 

Kokeilin asua parin eri laukun kanssa Tässä ensiksi jo aiemmin esittelemäni Rento Designin muotilehden sivuista tehty kierrätyslaukku. Mä NIIN tykkään tuosta laukusta, jonka ostin keväällä kierrätystapahtumasta kaapelitehtaalta. 

 

Kokeilin myös mun keltaisen laukun kanssa. Vaikka asusteet onkin hieman keltaisen eri sävyjä, niin mielestäni ei haittaa ollenkaan.  

Pusero on siis VeroModasta ja on tällainen, itse en tätä pitäisi tällaisenaan, koska tuo liikaa vartalon mutkia esiin, joita en niin halua esitellä, mutta on siis kiva yhdistellä neuletakin tai puseron kanssa.

Aurinkoa päiväänne, vaikkakin sitten vain keltaisen värin merkeissä.
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  kiva asuyhdistelmä, tosi nätti..sopii sulle värien puolesta hyvin 🙂
  täällä ei voi kuvitellakaan pitkähihaista +31 lämmintä..mieluummin juoksisin bikineissä jos ilkeisin 😀 ..joten tyydyn hellemekkoon !

  • 1.1

   sanoo

   No itse asiassa ei täälläkään tarvitse itkähihaista… oli vaan pakko kokeilla tämä "visio". Ehkä voisi yhditää johonkin sifonkimaiseen puseroon, joka ei olisi kuuma, vaan ikään kuin vähän viilentäisi tässä trooppisessa lämmössä 😉

  • 2.1

   sanoo

   Hi hii… kiitos Anneli. Keltainen on auringon väri 😉
   Mulle sopii voimakkaat värit ja keltainen on yksi niistä.

 2. 4

  sanoo

  Keltainen sopii sulle kyllä niin hyvin! Kokonaisuudet ovat kaikki kivoja, kuten totesit itsekin tuolla ylempänä, niin sulle sopii kirkkaat värit tosi hyvin!

 3. 7

  Anonyymi sanoo

  Onpa ihanan värinen pusero ja todellakin sopii sulle. Oletpa niin vakavan näköinen, missä hymy?
  Lillan

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos ja hymy on varmaan ollut vähän "kadoksissa", kun kuvat on otetttu aamutuimaan… Kyllä se sieltä sitten taas on varmaan kaivautunut…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *