Keltaista ja mustaa sekä Stand Up -viihdettä

 Nyt kun on pari päivää puhuttu vain ruuasta, niin oliskohan aika taas vähän esitellä asujakin. Niitä on jäänyt vähän rästiin viime viikolta, kun on ollut vähän joka illalle ohjelmaa.

Perjantaina töiden jälkeen olin menossa ystävän kanssa katsomaan Finlandiataloon Jaakko Saariluoman Stand Up esitystä ”Ain naurain työtäs tee”. Täytyy sanoa, että mä nauroin kyllä tuon parituntisen aikana niin paljon, että mä olin tosi tyytyväinen siihen puolen välin väliaikaan.

Illan asuksi valitsin mustaa tehostettuna keltaisella t-paidalla ja kaulakorulla. Aamulla olin ajatellut laittaa ihan toiset vaatteet, mutta sitten lopulta auringon paistaessa niin kauniisti, päädyinkin aurinkoväriin. 

Aloin miettimään oikein, että koska olen viimeksi käynyt Finlandiatalossa. Muistin, että viimeksi joskus vuonna -85, muutta sitten muistinkin, että taisin mä käydä Paula Koivuniemen juhlakonserttia katsomassa joskus noin viisi vuottta sitten. 

Mun käsitykseni Jaakko Saariluomasta muuttui täysin. Mulla on ollut aika neutraali suhtautuminen Jaskaan, mutta hänhän on todellinen koomikko. Mä en ymmärrä, että joku pystyy kaksi tuntia naurattamaan ihmisiä putkeen… eikä tule edes hetken vaivaantunutta hiljaisuutta väliin. Upea Stand Up veto ja hyvää seuraa. Niin hyvää, että suunnittelimme jo seuraavaa kultturitapahtumaa yhdessä… mun pitää ekana tarkistaa työpaikan kalenterista, että päivä sopii.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Nyt on jo niin kevään tuntua ilmassa.
Aurinkoa kaikkien viikkoon.
Maiju
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Ihanaa pirteää keltaista sinulla yllä! Itseäni jotenkin Saariluoma Putouksen myötä ärsyttää, pitäisi käydä katsomassa häntä jotta mielipide muuttuisi.

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Satu… Mullahan on tämä elämäntapamuutos meneillään…ja nyt ollaan yritetty "keskittyä" siihen, että painoa saataisin vähän alaskin… Paino on vaan jumittunut, mutta senttejä on tippunut… Nyt tosin sain kilolla menemään alaskin päin. Se tosin ei voi näky, mutta ehkä taas vähän kiinteytystä voi olla, joka näkyy.

 2. 6

  sanoo

  Ihana tuo väriyhdistelmä, ja sopii sinulle niiiin hyvin.
  Arvaa kellä on punaiset luonnonkumisaappaat. :))
  Ja arvaa kenen ansiosta.
  Voi olla, että miniäkin ostaa.

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos. Tänään ostin tuon puseron alle käytettäväksi limen värisen t-paidan. Uskon, että sekin toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *