Kenkähurmiossa


Käytiin siis eilen Tallinnassa. Tällä kertaan suuntasimme myös Vivian Vau -nimiseen kengäkauppaan. Olen sieltä ostanut aiemminkin kenkiä, mm. blogissakin joskus esittelemäni pinkit korkokengät, joissa on pinkkejä ruusuja.  Itse kun olen pienijalkainen, niin ko. liikkeestä löytyy upeita kenkiä koosta 34 alkaen. Heidän valikoimat on upeita ja näyttäviä.

Liike sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa, osoitteessa Rataskaevu 2.

Ensiksi heti sisään tullessani iskin silmäni näihin sähkön sinisiin unelmiin. Lesti ja korkeus olisi ollut tosi hyvä, mutta ikävä kyllä 36 numero oli pienin ja se oli mulle liian iso. Mua melkein itketti, koska kenkä olisi ollut nin ihana jalkaan.

Sitten otin sovitukseen seuraavat siniset, ne oli liian matalat. Nuo jalassa kuvaushetkellä olevat olivat sitten ne, jotka tällä kertaa lähtivät mun matkaan. Hauskaa mielestäni oli se, että kassalla kenkiä maksaessani myyjä kysyi, että oletko sinä se, jolla on ne pinkit kengät, joissa on ruusuja. Olihan ihan, että ”joo, miten voit muistaa?”. Vastaus oli, että kun sulla on se blogi, jossa on ne pinkit korkokengät. No siitähän tietenkin 😉

Facebookissa sitten kotimatkalla hehkutin uusia kenkiäni, niin kuvaahan ne kaverit heti halusivat näytille. Oli siis pakko laittaa kannat kattoon ja heille esitellä ne tuoreeltaan. 
Laitan vielä muutamia kuvia, että millaisia kenkiä heillä on. Jos haluaa näyttävät kengät, niin suosittelen poikkeamaan Vivian Vau liikkeessä (ei ole maksettu mainos). 

Tämän syksyn värini on varmaan sini-lilasävyinen. 
Pitänee alkaa tutkailemaan vaatekaappiaan sillä silmällä.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Joo Mari… enkö olekin 😉 Siihen kului vain yksi päivä mun elämästäni… ja sain vielä kaupan päälle ostettua näin upeat kengät 😉

  • 2.1

   sanoo

   Eikös olekin. Vähän "pelottava" kauppa, koska vuosi sitten keväällä kun työkavereiden kanssa siellä käytiin, niin jokainen lähti sieltä kenkien kanssa, parhaimmat lähtivät sieltä useampien kenkien kanssa 😉

 1. 3

  sanoo

  Jösses mitä popoja!!! Tallinnassa kävis varmaan paljon useammin ellei olis tuota melkosen tylsää Rauma-Helsinki-Rauma matkaa bussilla tai omalla autolla. Siitä tulee toinen mokoma lisää matka-aikaan ja sen verran tuttua reittiä ettei oikein enää ole mitään katseltavaa ja pahuksen laiska olen itse pitkiä matkoja ajamaankin.Pitää vaan kuolata täällä noita ihanuuksia 😉

  • 3.1

   sanoo

   Piti vielä sanomani, että mulle tekis aika tiukkaa päästä ohi noista vaalean sinisistä,jotka ovat ylemmän kenkähyllykuvan alimmalla hyllyllä…oijjoi 🙂

 2. 6

  sanoo

  Olipa hauska kenkäostos ;-D. Täytyykin muistaa tuo kenkäkauppa kun seuraavan kerran tulee Tallinnassa käyntiä! Olen siellä joskus käynytkin, mutta juuri silloin ei ollut mitään kovin kivaa tarjolla….

  • 6.1

   sanoo

   Ihan joka käynnillä ei ole mullekaan tarttunut kenkiä matkaan, mutta kyllä aina kun osuu sopivat kohdalleen 😉

  • 8.1

   sanoo

   Annoin juuri Haloselle palautetta, että miksi heiltä suurin osa kengistä löytyy nykyyän numerosta 4 alkaen. Mulle vastattiin, että valmistajat eivät nykyään enää valmista usein tuosta pienempää… Ei mennyt ihan läpi.

 3. 9

  Tarja M sanoo

  Löytämäsi kengät ja nuo pastelliset kengät ja laukkuhan ovat ihan pieniä taideteoksia!

 4. 10

  sanoo

  Olipa hyvä etten löytänyt kauppaa Tallinna reissulla 🙂 En olisi varmaan päässyt ulos sieltä!
  Itseasiassa en edes tajunnut mitä shoppailu mahdollisuuksia siellä onkaan, mutta sen verran jäi kytemään että uudestaan on päästävä käymään:)
  Ihania kenkiä!

  • 10.1

   sanoo

   Hi hiii… sieltä usein joutuu lähtemään kenkälaatikon kanssa 😉 Joten ehkä on hyvä, että et sinne eksynyt 😉

 5. 11

  sanoo

  Maiju, ymmärrän kyllä tuskasi, kun niitä sähkönsinisiä kenkiä ei löytynyt kokoasi, niin upeilta ne näyttävät ; ) Mutta tosi kivat kengät löysit tilalle.

 6. 12

  sanoo

  Mahtavat kengät! Toi on ihan ykkös-kenkäkauppa Tallinassa, yritän hakeutua sinne ihastalemaan kenkiä aina kun voin 🙂 Koskaan en ole kuitenkaan mitään ostanut ?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *