Kevättä kohden

Eilen etsin vaatekaapistani erästä mekkoa, jota olen etsinyt jo parin viikon ajan. Sitä ei vaan löydy mistään. Naureskelin kun kävin eilen Sokoksella, että helpommin löytää kaupasta vaatteita, kun mun vaatekaapistani. No kun mekkoa ei löytynyt, niin löysin sieltä ”kätköistä” I love me messuilta ostamani Papiinan pallokuvioisen liivitunikan. Tunikan väri on niin hyvä, että päätin sitten lähteä sillä liikkeelle tänään.

Työhuoneessa mun työpisteen nurkasta aina ”kurkin”, että onko joku tulossa ovesta vai ei. Kerran meidät yllätettiin työkaverin kanssa niin hauskasta ”kuvaustilanteesta”, että siinä repesimme me, että se joka meidät yllätti. Vieläkin naurattaa kun meikäläisellä oli keksit silmillä.
Mun työpaikan kaappikin on aika pohjaton. Muistin, että mulla on tällaiset pitsisaappaat siellä kaapin pohjalla. Välistä voi kävellä siis muillakin kuin korkokengillä.
Mä olen koukuttunut, koukuttunut tuohon lehtikaaliin. Ihanaa evästä saa kun paistaa sitä pannulla kera kaikenlaisen ihanan (papujen, avokadon, pähkinöiden, broilerin ja valkosipulin).  Melkein tuntuu siltä, että siihenkin voi addiktoitua.     

Huomenna onkin töiden jälkeen vuorossa visiitti oopperassa ei kun sen tekee työpäivän jälkeen, tuleekin päivälle pituutta.
No eiköhän tässä vielä pari päivää jakseta ja sitten pääsee viikon lomalle.
Jaksuja.
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo liivimekko käy sinulle hienosti ja olet hoikistunut jos saa sanoa : ). Lehtikaali on toso tosi hyvää, täytyykin katsoa saisiko sitä kaupasta… Mehua tässä ajattelin siitä ; )

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Virpi… Kyllähän sen saa sanoa 😉 Mullahan on tuo tavoite "Maiju kondikseen". Tavoitteeni on edetä hitaasti, mutta varmasti. Kahdessa vuodessa on painoa tippunut -14 kiloa ja matka jatkuu vieläkin. Teen tämän meinaan nyt viimeistä kertaa elämäni aikana.

 2. 2

  sanoo

  Söpöt pitsisaappaat <3 Ja namin näköistä sapuskaa ! Mahtavasti olet saanut kiloja tippumaan ja se näkyy olemuksessasi kaikinpuolin 🙂

 3. 3

  sanoo

  Hei Maiju, katsoin oikein kaksi kertaa epäuskoisena: sinulla ei ollut korkokenkiä, vaan matalat pitsisaappaat.

  Tuo mekko on niin sinunoloinen.

 4. 7

  sanoo

  Ihania kuvia, jälleen kerran. Toistan itseni kun sanon, että näistä sun postauksista tulee iana hyvälle tuulelle, mutta kun se vaan on niin. Ihania, pirteitä ja hyviä aamunaloituksia minulle 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos Dahlia. Iloa ei koskaan ole elämässä liikaa. Kiva jos olet saanut blogini kautta hieman lisää iloa elämään.

 5. 8

  sanoo

  Kauniit kukat ja kaunis Maiju 🙂 Sinulle sopii kyllä kaikki värit niin hyvin. Blogissasi on ihana positiivinen tunnelma !

 6. 10

  sanoo

  Virkanaiset hommissaan =D Tuttu tunne, että vaatteet katoavat. Ja usein vielä niin, että "justhan mä sen jossain näin". Mutta eipä tuo kaappilöytösikään pöllömpi ole, taisit valita tulppaanit mekkoon sopivaksi tai toisinpäin, tosi ihana kuva tuo ylin. Niin ja pitsisaappaat ovat kivat!

  • 10.1

   sanoo

   Joo katsottiin, että kukat sopivat niin hyvin asuun, että oli vaan pakko käyttää tilanne hyväkseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *