Kevennystä päivään

Töihin paluussa on taas kivaa se, että päästään työkaverin kanssa ottamaan näitä mun ”asukuviani”. Vaikka näiden ottamiseen ei mene kuin max 3-5 minuuttia, niin se on meille ikään kuin pieni tauko, joka muuten jäisi pitämättä. Meillä on aina niin hauskaa, kun mietitään, että missä ja miten? No eilen siis taas tässä ja täten.

Meidän kuvaussessio alkaa aina samalla tavalla. Käydään samat kysymykset ja vastaukset joka ikinen kerta läpi. Tuula tietää ihan satavarmasti, että mitä kysyn ensimmäisenä kun hän katsoo mua kameran ruudulta. Sitten mä kysyn, että mitä mä teen? Tuula ohjaa, että ”pyöri siinä vähän”… Ja mähän pyörin ja Tuula napsii kuvia. Asuna oli ihan perussettiä ei siis mitään mainitsemisen arvoista paitsi, että lempivärillä pinkki-mustalla mennään.
Ensiksi katse eteenpäin:

Sitten vasemmalle (ja lukijan oikealle): 

ja oikealle (lukijan vasemmalle)
ja kerran vielä vasemmalle (taas lukijan oikea).

Mitäs jos katsottaisiin, että pystytkö sä vielä hyppäämään?
Vauhtia….
Ponnistus…
ja hyppy…. lähteekö lentoon? Sanon aina Tuulalle, että on niin ihme, että jalat ei nykyään kauheasti nouse tuolta lattialta edes hyppyvaiheessa.

Tästä sarjasta jäi pari kuvaa pois, koska ei vaan voinut laittaa näytille, että kuinkas sitten kävikään. 
Loppuhuipennus kuvien ottamiselle oli kuitenkin tässä. Harmi kun näistä kuvista jää puuttumaan se ääni. Voitte varmaan vaan kuvitella. Kaikki minut tuntevat, kyllä tietää, että millainen ääni.

Tähän voisin vielä sanoa, että iloitakaan myös työpaikalla. Mielestäni se on sallittua, eikä maksa mitään. 
Aloitin vihdoinkin työmatkoillani lukemaan tätä Anna Perhon Super arkea -kirjaa. Sitähän sitä haluaisi elää varmaan itse kukin. Mikä estää? No ei mikään. Sitten vaan lukemaan ja opettelemaan.
Maiju
Kommentit
 1. 6

  sanoo

  Toi Anna Perhon kirja on varmasti lukemisne arvoinen ja noi sun kyntesi ovat ihanat! SInulle on huomenna blogissani kyssärihaaste 🙂 Sä oot niin ihana pirteä!

  • 6.1

   sanoo

   Vasta vähän olen lukenut, mutta hyvältä vaikuttaa ja ajattelemisen arvoisia ajatuksia. Voih… käynpä huomenna katsomassa, että mitä siellä kysellään 😉 ja kiitos kehuistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *