Kevyttoppis kevään väreissä

Vilauttelinkin jo loppuviikosta hieman mun uutta kevyttoppatakkia. Työkaveri tokaisi tämän nähdessään, että taasko? monesko? No eihän näitä voi laskea. Mä nyt vaan tykkään kevytoppiksista. Yksi on pinkki, yksi on kukallinen, yksi on musta ja pitäähän yhden olla kevään värinen. No siinähän ne tulikin laskettua. Tämä tarttui mun matkaan Halosen alennusmyynnistä noin kolme viikkoa sitten.

Nyt on ollut jo päiviä, jotka ovat olleet sen verran lämpimiä, että kevyttoppiksellakin on jo pärjännyt. Tosin näitähän on myös eri paksuisia, tämä ei ole ihan niitä ohuempia, joten tällä pärjää hyvin näillä keleillä. 

Väriähän mä taas halusin mun elämääni ja sitä sain.

Hupun saa käännettyä myös kaulukseksi. Nyt ei vaan tullut sitä vaihtoehtoa kuvattua erikseen. 

Kyllä tällä takilla taas kelpaa. 
Maiju


Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Ihanan värinen takki!
  Sinä kun tykkäät väreistä, niin vilkaise Katin blogia, toimivatyyli.blogspot.com. Siellä on paljon juttua niistä 🙂 Itselleni on tarttunut monta asiaa mukaan pukeutumiseen sitä kautta. Iloista päivää sinulle!

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Hyvää keskiviikkoa Maiju !
  Sie oot ihana .. tykkeen siun molemmista blogeistasi .. tuot iloa ja valoa arkiseen aherrukseen … t. toinen 50+

 3. 6

  sanoo

  Kiva, kun takissa on huppu. Värihän sopii täydellisesti uusiin kynsiisi, jotka ovat niin mageet ja niin sinua. Aurinkoista päivän jatkoa!

 4. 7

  sanoo

  Moikka ♥ Olen jo jonkki aikka lukenu blogiasi ja täyttyy kyl sanoa et olet torel nuorekas pirtsakka naine ja käytät kivast värei ja asustei ♥ Tulin lukijaks samal ♥ Tervetuloa kans meil päi katto ♥ Turu terkuin, Johanna ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *