Kimallusta Levillä

Olin päättänyt, että lomalla ei kauheasti juosta ”vaatteiden” perässä kaupoissa. Minkäs sille sitten mahtaa, kun keskellä Levin keskusta sitten tulee kauppa vastaan, jota ei vaan voi ohittaa. Pakkohan sinne oli vähän kurkata. Kyseessä oli Vonne’s niminen muodin maahantuojaliike. Heidän Facebook-sivut löytyvät täältä. Logo tuntui heti tutulta ja muistelinkin, että olen joskus jollain messuilla heihin törmännytkin.

Liike täynnä kaikkea kiiltävää ja kimallusta.

 

Ihastuin näihin saapaskoruihin, mutta hetken taisteltuani itseni kanssa hävisin taistelun. Jäi siis kauppaan. Oli kyllä niin upeita ja kimaltavia.

 

 

Upeita saappaita olisi ollut monenlaisia.

 

Paljon ihania laukkuja.

 

Itse ostin Vonne’silta kimaltavan rannekorun.

 

Rannekorussa oli näppärä nepparikiinnitys.

 

Enkä voinut vastustaa näin upeasta kimaltavia säärystimiä, joten nekin oli pakko ostaa.

 

Ajattelin, että näitä voisi myös käyttää töissä hihattimina, kun talvella on välistä hieman viileää töissä.

 

Tällaista siis mukaani tarttui Leviltä. Pienillä ostoksilla siis pääsin tällä reissulla.
Mun tuliaiset oli tällä kertaa aika paljon tuolla henkisellä puolella.
Paljon lepoa, luontoa ja rauhaa. Niillä eväillä jaksaa taas seuraavaan pikkulomaan asti, mikä on jo heti kuukauden päästä.
Maiju

 

 

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kyllä oli ja siksi en voinutkaan vastustaa, kun kaupan ohi meinasin kävellä 😉

 1. 2

  sanoo

  Hyvä idea nuo säärystimet hihattimena, nyt pitääkin mennä katsomaan jos jossain olis jotain kivannäköisiä mustia hippusella plingplingiä..töissä todella jäätyy käsivarret.

  • 2.1

   sanoo

   Nämä oli kivasti sellaista vähän kapeampaa mallia. Tuli vaan mieleeni, kun välillä on töissä vähän lyhyemmillä hihoilla varustettu pusero, että nämä toimisivat hyvin myös hihattimena 😉

  • 3.1

   sanoo

   Välillä on vaan hyvä taistella itseään vastaan. Yritän välillä muistuttaa itselleni, että ei ole pakko ostaa sina ihan kaikkea mitä haluaa 🙂

 2. 6

  Tarja M sanoo

  Ei uskoisi heti siellä pohjoisessa näin blingblingiin törmäävän, mutta ehkä siellä Lapin kaamoksen keskellä kaipaa tälläistä kimallusta! Ansku tuossa aiemmin kirjoitti, että jos jossain olisi mustia hihattimia pikkuisella blingblingillä… Ostin Sokokselta (Helsingin keskustasta) sellaiset, olivat säärystimien joukossa, mutta ihan hihattimiksi tarkoitetut, hieman kimaltavasta, ohuesta mustasta langasta neulotut… Hintaa oli vähän reilut parikymppiä… kaksi kertaa käännyin jo pois, kun olivat mielestäni liian hintavat… mutta jos ei osaa neuloa edes pötköhihaa, niin sitten pitää maksaa… ovat olleet jo kovassa käytössä, joten ei kuitenkaan siis ihan turha ostos!

  • 6.1

   sanoo

   Kyllä siellä pohjoisessa varmaan samalla tavalla kaipaa vähän kimallusta kuin täällä etelässä 🙂
   Kiitos tuosta vinkistäsi.

 3. 7

  sanoo

  Voi kun ihanaa kimallusta. Minä tuskin olisin taistoa saapaskorujen kanssa voittanut, hyvin pidit pintasi!

  • 7.1

   sanoo

   Vähän joutui käymään tahtojen taistelua, mutta ainakin toistaiseksi voitin 😉

 4. 8

  Romantic Lady sanoo

  Ihania kiiluvia juttuja ainakin tällaisen harakan silmään! Noita kiiluvia säärystimiä voi pitää tosiaankin käsissä ja jos ei tarvitse hanskoja, voi vetää nuo vähän pidemmälle kurkkaamaan takin hihasta. Tuo laukku, jossa oli joitan nappeja tai kiiltavia koristeita oli minun mieleen. Pitäisiköhän kaivaa nappilaatikosta kaikki kimaltavat napit ja härpäkkeet ja kuumaliimalla istuttaa jonkun laukun kylkeen. Mukavaa syksyistä viikkoa. Varokaahan, että ette lähde myrskyn matkaan, lupasivat jo tälle päivälle sitä.

  • 8.1

   sanoo

   Sinulta varmaan onnistuu tuo tuunailu, niin upea oli sekin laukkusi, joka sulla oli messuilla mukana 😉

  • 8.2

   Romantic Lady sanoo

   Voi kiitos! Blogissani on myös toinen tuunattu laukku – pinkkejä ruusuja, tottakai 🙂 Tein juuri äsken postauksen parista tuunaamastani t-paidasta.