Kirpparihankintoja

Tänään tuli käytyä pitkästä aikaa kirpparilla Helsingin jäähallissa. Eipä ole siellä tullut käytyä kuin joskus 90-luvulla viimeksi. Muutenkin on kirpparit jääneet viime aikoina vähille, ennen olin kovakin kirpparilla kävijä. Tänään taas mietin, että miksi sitä ei muka koskaan sinne ehdi. Tuli meinaan tehtyä niin ihania löytöjä edullisesti. Taidanpa käydä toistekin.

Ensiksi esittelen tämän mustan puseron (hinta 12 euroa). Tässä oli tarpeeksi rönsyä, jotta sen valitsin. Vaikka kukkia rakastankin vaatteissa, niin näissä hieman mietin, että tuleeko mieleen liikaa kynttilämansetit.. Jos tulee, niin saatan muuttaa ne kangaskukiksi. Juuri eilen luin artikkelin siitä, että kukkakuosit asusteissa muuttuvat enemmän kolmiulotteisiksi. Olin jo syksyllä ostanut muutaman puseron, jossa näitä kolmiulotteisia kukkia olikin.

 
Myyjä oli ostanut tämän puseron joltain julkimolta (70-80-luvun mallilta), joka oli tämän tuonut Pariisista. Puserossa oli aiemmin ollut enemmänkin kukkia, mutta ne oli otettu pois. Puserolla oli siis oikea tarina.
Tämän tunikan ostin hintaan 3 euroa. Väri ja malli oli juuri minua. Tämä soveltuu hyvin mustan neuletakin kanssa käytettäväksi.

Tästä Voglian jakusta olin oikein ilahtunut. Hintaa tällä oli kokonaista 2 euroa. Juuri kävin eilen katsomassa Tammiston Voglian myymälässä ja voin sanoa, että hinnat olivat hieman toista luokkaa.


Tämän musta paitapuseron ostin hintaan 4 euroa. Ajattelin, että on kiva peruspusero neuleiden kanssa yhdistettäväksi.

Kaulakorun ostin hintaan 1 euro. Soveltuu hyvin käytettäväksi yksinkertaisten vaatteiden kanssa.
Tähän ponchoon ihastuin heti kun sen näin. Hauskaa oli se, että tämä oli ollut sellaisella 12-vuotiaalla tytöllä. Katsoin, että olkapäät näyttävät menevän kohdalleen. Pituus oli ihan OK, kun ajattelin tämän työponchoksi silloin kun ilmastointi kiusaa työpisteen yläpuolella. Hintaa poncholla oli 3 euroa. 
 

Tämä ponchon väri oli juuri mulle. Jotenkin sen värin vaan tietää/näkee kun on se oikea. 

Ostin vielä tällaiset mustat nahkakengät, joissa oli kumipohja. Harvoin pidän matalia kenkiä, mutta ajattelin, että nämä menevät kesällä hyvin ”katukenkinä”. Kun korkokengissä ei ole kiva kävellä mukulakivillä. Hintaa kengillä oli 3 euroa.

Yksi ostamani liivimekko jäi mulle tavoitemekoksi. Joten ehkä se menee loppukeväästä tai viimeistään ensi syksynä.
Olipa antoisa kirppiskierros. 
Näin on taas viikonloppu lusittu ja huomenna olisi taas työpäivä. 
Maiju


Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Mun harjaantunut silmäni on oppinut tunnistamaan myyjät, joilla niitä voisi olla. Sitten vaan pitää noukkia ne, jotka näyttävät omilta 😉

 1. 2

  sanoo

  Mahtavia löytyöjä! Tuo Voglian jakku on ihan huippu, samoin tuo poncho! Ihania kauniita turkooseja (täällä ollaan taas hurahdettu siniseen ja turkoosiin kokonaan). Kauniita kaikki!

 2. 3

  sanoo

  Noi kengät on makeet! Mäkin ottaisin! 🙂 Ja hitsi että näkee muuten hyvin sun kovan reenaamisen tulokset näissä kuvissa täällä blogissa!

 3. 4

  Tarja M sanoo

  Oletpa löytänyt tosi Maijumaisia vaatteita! Sopivat sulle tosi hyvin! Eivätkä olleet hinnalla pilattu…kannattava käynti siis!

  • 4.1

   sanoo

   Ei ollut hinnalla pilattuja.. Noin paljon vaatteita ja jos kupasta olisin ostanut, niin en olisi tuolla rahalla saanut yhtään 😉

 4. 7

  sanoo

  Hyvän näköisiä vaatteita olet löytänyt. Toi turkoosi sopii sulle hyvin ! Kengät ovat varmasti hyvät jalkaa kävellessä , ainakin siltä näyttäis.

 5. 8

  sanoo

  Mahtavia löytöjä.Muistan silloin kun vielä asuin 90 luvulla Helsingissä että tuolta jäähallin kirpparilta teki löytöjä.Muistan kun siskon kanssa tinkattiin Mari Rantasilalta yhdestä nahka-asusta.Harmi se jäi sitten ostamatta.
  Miulla yksi ystävätär joka kans vaalee ja hoikka niinkuin sie ja just turkoosi ja pinkki ovat niin hänen juttujaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *