Kokkariasu

Tänään oli kokkarit töissä ja eihän mulla nyt ole mitään sellaiseen tilaisuuteen päälle pantavaa. No eilen illalla myöhään vielä piti alkaa kaivelemaan vaatekaappiaan. Vaikea tilanne. Sitten kuin jostain ihmeen kaupalla löysin viime keväänä ostamani pinkki-mustan mekon, jota en ollut vielä kertaakaan käyttänyt. Tykkäsinkin mekon mallista. Taidanpa käyttää toistekin.

Työkaverini ehdotti, että ota tuo neuletakki pois…. enhän minä siveellinen ihminen nyt ala sellaista tekemään… Vai kehtaiskohan?
No odota mä kokeilen… 
En mä voi… tulee niin ”alaston olo”….  Vai voisinko?

No okei, jos mä nyt sitten vilautan. Näkyypä mekko kokonaisuudessaan paremmin:
Kaulaani laitoin HM:stä viikolla ostamani korun:

Tällä asulla siis tänään mentiin.  
Nyt on vähän menoa joka illalle. Huomenna pitäisi mennä ensiksi Keliakialiiton uusien jäsenten päivään ja sen jälkeen hemmottelemaan itseään Kauneusiltapäivään Munkkiniemeen Hoitola Tähtioloon.  Katsotaan mitä se iltapäivä sitten tuo tullessaan. Kivaa seuraa on ainakin tiedossa.
Maiju


Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Itse tykkäsin tämän mekon leikkauksesta. Tuo musta-pinkki rajaus sopi aika kivasti ja oli vähän "hoikistava" mallikin.

 1. 3

  sanoo

  Miten meillä kaikilla naisilla tuntuu olevan tuo sama ongelma, ettei mitään päällepantavaa vaikka kaapit notkuu kauniita vaatteita 🙂
  Kivan pirtsakka asu ja tuo koru täydentää hienosti kokonaisuuden!
  Mukavia hemmotteluhetkiä!

  • 3.1

   sanoo

   Hih. Mä tiedän, että mulla on PALJON vaatteita, mutta sitten kun pitäisi lähteä johonkin tietynlaiseen tilaisuuteen, niin tulee mietittyä, että löytyykö tilaisuuteen sopivaa. Mun ongelma on varmaan se, että kun mulla ei ole oikein eroteltuna työ ja muita vaatteita… Yhdistelen kaikkea kaikkeen… Mutta kyllä sieltä usein se oikea yhdistelmä löytyy… Kiitos yritän hemmotella itseäni.. Mä rakastan itseni hemmottelua 😉

 2. 5

  Seija L sanoo

  Onpas ihana mekko. Ja Maiju, mikset voisi olla ilman villatakkia? Ihan hyvin voit.

  • 5.1

   sanoo

   Nyt ehkä jo kuntosalitreeni on tehnyt myös käsille tehtävänsä. Voin ehkä kesällä harjoitella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *