Kotikaupunkini Helsinki – Seurasaari

Lähdimme eräänä sunnuntaina käymään Seurasaaressa. Keitimme kahvit termoskannuun ja otimme evästä mukaan. Ajatuksin istahtaa johonkin luonnon ääreen ja nauttia kahvit luonnossa.

Seurasaari on helsinkiläisten ja myös turistien keskuudessa hyvin suosittu ulkoilukohde. Saaren pinta-ala on 46 hehtaaria, joten ihan pienestä saaresta ei ole kyse. Saarta ympäröivä vesialue on saanut nimensä saaresta eli se on Seurasaarenselkä. Seurasaari kuuluu Meilahden kaupunginosaan. Saaren omistaa Helsingin kaupunki ja se on asetettu suojelukohteeksi. Siinä vähän infoa, että millaisesta paikasta on kyse.

Seurasaaressa voi nauttia luonnosta, auringosta, kulttuurista sekä ihailla pieniä eläimiä. Valokuvaajille kohde on otollinen.

Seurasaari - 1 (13)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seurasaari - 1 (2)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seurasaari - 1 (6)Seurasaari - 1 (3)

Seurasaari - 1 (4) Seurasaari - 1 (5)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimme reissussa pari tuntia. Istuimme puistonpenkille nauttimaan eväämme, kävelimme metsäteitä ja kuvasin oravia sekä lintuja. Rentouttava iltapäivä. Liikkellä oli paljon väkeä ja saimme todeta, että Seurasaari on kyllä hyvin suosittu ulkoilukohde. Itseltäni oli mennyt aika monta vuotta edellisen ja tämän käyntini välillä. Tämä oli taas hyvä osoitus siitä, että ne oman kaupungin nähtävyydet voisi käydä katsastamassa useammin.

Maiju

 

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana orava, sillä on vielä kesäkorvat ilman tupsuja.

  Seurasaaressa en ole käynyt aikoihin. Yhteen aikaan asuin puolen kilometrin päässä ja silloin siellä tuli ulkoiltua useinkin.

  • 1.1

   sanoo

   Itsellänikin oli liian monta vuotta väliä. Monta kertaa oon ollut lähellä mennä. Onneksi nyt lähdettiin.

 2. 2

  Belladonna sanoo

  Me olemme käyneet viimeisten kuukausien aikana monesti Seurasaaressa kävelyllä ja nyt kesällä pari kertaa picnicillä. Sitä ennen edellisestä kerrasta oli vuosien tauko. Ihana paikka. Oletpa saanut napattua upeita kuvia oravista. Minäkin yritin, mutta enpä onnistunut. Kivaa lauantai-iltaa!

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos. Oli hyvä objektiivi, mutta oravat oli vähän haastavia. Oli kiva nähdä Kampissa, harmi kun oli se lähetys just menossa 💕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *