Krissin punaruusuinen pusero

Ostin viime syksynä Forumista Kriss:n alennusmyynnistä tämän  puseron. Jotenkin se näytti niin minulta. Tänään tämä pusero valikoitui työasuksi. 
Ja koska työpaikalla on se koneellinen ilmastointi, niin ilman hartiahuivia ei siellä voi olla näin lyhythihaisen puseron kanssa, joten siis….. 
…tämän Tallinnasta ostetun mustan ison huivin kanssa pusero on hyvä työasuste. Punaiset kengät kruunaa tämän asun, myös pinkit kengät olisivat sopineet.
Työkaverini ”yllytti” mua ihan vähän tekemään jotain ja mähän olin heti valmis (alakerrassa varmaan taas vähän ihmeteltiin, että mitä siellä yläkerrassa taas tapahtuu): 

Sitten ruokatunnilla käytiin näinkin arvokkaassa tuolissa istumassa. Miten musta saikin näin rauhallisen ja seesteisen kuvan Sukkikset SockDrawerilta ja mallisto on Catherine:

Näihin kuviin ja tunnelmiin….
Maiju


Kommentit
 1. 1

  Tarja M sanoo

  On taas sellainen pusero minkä olisin varmaan minäkin ostanut, jos olisi eteen tullut…hmm, tulisikohan niitä vaatteita enemmän eteen, jos kävisi joskus vähän shoppailemassa?!

  • 1.1

   sanoo

   Joo voi olla, että niitä enemmän näkisi, jos kävisi kaupoissa. Mulla on taasen vähän päinvastainen ongelma.. eli voisin käydä vähän vähemmänkin 😉

 2. 3

  sanoo

  Värit on aina ja kaikessa se mun voimaannuttava juttuni. Värit ja varsinkin kirkkaat värit on se mun juttuni 😉

 3. 4

  sanoo

  Onpas kiva pusero, ihan on sinun näköisesi! Tykkään niin kovasti sun värikkäästä pukeutumistavasta!

  • 4.1

   sanoo

   Väriä elämään, on mun mottoni… Joskus kun hyvin harvoin pukeudun mustaan, niin kyllä siitä joku mulle heti huomauttaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *