Kuin silloin ennen -festarit Salossa

Kesäkuussa kävin Salossa tapaamassa Roope Peloa ja Sanna Takatalo-Heinosta. He olivat luvanneet valoittaa minulle hieman elokuussa tapahtuneen Kuin silloin ennen -festareiden ohjelmaa. Olimme sopineet Roopen kanssa, että kun liikun huudeilla, niin otan yhteyttä ja treffataan tämän tilaisuuden merkeissä Vuohensaaressa. Erään mökkireissun yhteydessä sitten tämäkin oli mahdollista.

kuin silloin ennen - 1 (2)

Roope ja Sanna ovat oikea tehokaksikko mitä tulee tämän tapahtuman järjestämiseen. Kuin silloin ennen -festarit järjestetään Salossa jo kolmatta kertaa.

kuin silloin ennen6

Salossa tapahtuu siis lauantaina 13.8.2016 klo 19.00 alkaen Vuohensaaressa.

kuin silloin ennen - 1

 

Festareilla tavoitellaan 50-60-luvun tunnelmaa; musiikkia, vanhoja autoja, tanssin opetusta, sirkushuveja, karaokea, DJ:tä ja ihan mahtavaa fiilistä.

kuin silloin ennen4 

Roope ja Pelottomat vauhdissa.

kuin silloin ennen3

Vuohensaari täyttyy siis myös vanhoista autoista.

kuin silloin ennen5

kuin silloin ennen2

Kävin todellakin elokuussa Salossa ja teimme silloin Tädit tubettaa kanavalle myös videon. Kannattaa käydä katsomassa video ja sieltä näkee, että mitä on tarjolla festareilla.

Olen itse herätellyt toiveita, että pääsisin mukaan. Kuitenkin tämä tilaisuus menee päällekkäin erään toisen tilaisuuden kanssa. Hotellihuone Salosta on vielä varattuna ja mietin vieläkin, että saanko autokyydin jostain taiottua, niin saatan tullakin.  Tämä on yhtä jännitysnäytelmää. Toivotaan, että minäkin pääsisin vielä mukaan tapahtumaan.

Salossa siis kuitenkin tapahtuu ja toivotaan, että Vuohensaari täyttyy hyvästä fiiliksestä ja suuresta määrästä ihmisiä.

Maiju

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *