Kukkakuvioinen neuletakki

Tämä neuletakki saa aina ihastusta työpaikalla, kun sen päälleni laitan. Neuletakin olen ostanut Tallinnasta noin kolme vuotta sitten. Tämä on sellainen, mistä en hevillä luovu, vaikka harvoin sitä pidän. Neuletakki aina vaan jotenkin hautautuu muiden vaatteiden alle. Eipähän pääse sitten kyllästymään, kun sitä ei niin usein pidä. Neuletakissa on myös helmikoristelua kukkien keskellä.

Työkaverini taas toimi valokuvaajana. Kuvat kävimme nappaamassa ruokatunnillamme työpaikan rappukäytävässä. Välistä on ihan kiva vaihdella kuvaustaustoja.
Huomenna pääsen kynsihuoltoon. Uuteen paikkaan ja huippukynsitaitelijan asiakkaaksi. Katsotaan millaiset taidekynnet oikein tuleekaan.
Facebookissa oleville tiedoksi, että Pinkit korkokengät löytyy myös sieltä. Tervetuloa tykkäämään.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  I-h-a-n-a-h!! Tuollaisella kuviolla ja noilla väreillä minäkin tahtoisin neule- tms. jakun! Tykkään kovasti. Hyvännäköinen päälläsi!

 2. 2

  Tarja M sanoo

  Niin tyylikkäänä taas! Kyllä taitaisin minäkin ostaa, jos noin ihana neuletakki sattuisi kohdalle!

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Anneli. Nyt on kaupoissa niin ihania housuja mustalla pohjalla ja värikkäitä kukilla. Niiden kanssa käydään nyt tahtojen taistelua.

 3. 5

  sanoo

  Kaunis jakku, tuo kivaa piristystä koko mustaan asuun !
  Kuvauspaikkojen valinta on välillä niin vaikeaa, ei viitsi aina samassa paikassa kuvata. Itse en voi otta töissä kuvia, siksi aika harvaltaan postaan asukuvia.

  • 5.1

   sanoo

   Mulla on onneksi ihana työkaveri, joka mua auttaa kuvauksissa… Sitten kahvi- tai lounastauolla räpsitään muutamat kuvat ja pidetään samalla sellainen pieni nauruhetki 😉

 4. 6

  sanoo

  Kaunis jakku ja kaunis yhditelmä! Tykkään kovasti. En itse oikein osaa kukkaa pitää, mutta muiden päällä ihastelen kyllä 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Mä olen varmaan sellainen ikuinen romantikko ja rakastan kaikkea hempeää.. kukkia, pitsiä ja kaikkea räväkkää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *