Kukkalaukkuja Turkista

Siskontyttö lähti Turkkiin lomalle ja mä olin tilannut jotain kivoja tuliaisia, jos sieltä löytyy. Lupasin itse tuliaiset myös maksaa. Aina välistä hän on käynyt ulkomailla ja kotiin tullessaan sitten sanonut, että voi kun mä näin siellä niin sun näköisen laukun tai kengät yms., mutta ei ole sitten uskaltanut ostaa. Tällä kertaa sovittiin, että lähettää mulle viestin puhelimeen, jos jotain näkee. Näin on sitten helppo päättää, että tykkäänkö vai enkö tykkää. Puolessa välissä lomaviikkoa sitten tuli puhelimeen kuvia ihanista käsin tehdyistä laukusta. No mähän tykkäsin.

Tällaisen hän oli ostanut itselleen. Olisi tämäkin mulle kelvannut, mutta ei ollut muistanut tästä laittaa mulle kuvaa. Upeat värikkäät kukat täyttävät laukun.

Mä valitsin tämän laukun niistä kuvista, mitä mulle lähetettiin. Ajattelin, että kun käytän niin paljon punaista ja mustaa, niin tämä käy hyvin niiden vaatteiden kanssa.  Upeita laukkuja ovat. 

Kun on niin kauniita värikkäitä laukkuja, niin näiden laukkukuvien kanssa sopii esitellä myös tämä kukkakimppu, jonka äitini osti mulle eilen.

Nappasin myös mun 7-vuotiaan kummityttöni ihanasta asusta kuvaa. Kaunis mekko ja niin kauniit sandaalit jalassa.

Maiju

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Pitää varmaan alkaa virkkaamaan kesälomalla kukkia 😉
   Eikö olekin. Musta noi kengät oli söpöt.

  • 9.1

   sanoo

   Ehdottomasti… Kun mäkin vielä oppisin virkkaamaan, niin voisin kanssa testata… Tuo ylempi on Katin ja sellaisen haluaisin itsekin.. 😉

 1. 10

  sanoo

  Kauniita laukkuja,tässähän voisi vaikka alkaa virkkaamaan.Kiva tämä blogisi,mulla on kanssa tekeillä uusi ,mutta edistyy vähän hitaasti kun en ole vielä kortteja tehnyt.On vielä sellaista väsymystä ,mutta eiköhän se siitä,kun päästään oikein reippaisiin syksyn tuuliin ja väreihin herään viimeistään silloin.Täytyy tulla tänne uudelleen kaselemaan kun on niin paljon kivaa täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *