Kukkamekkoa ja poseerausta

Eilen töissä mentiin kukkamekkolinjalla. Ostin tämän kukkamekon viime kesänä Lindexistä ihan vaan tuon väripaljouden takia. Yhtään kertaan en ole mekkoa käyttänyt, enkä todennäköisesti enää käytäkään. Jostain syystä tämä malli ei vaan oikein imartele mua syystä, että mekko lähtee levenemään heti vyötäröltä. Kuosi on niin kaunis, mutta ei tätä vaan voi pitää. Pitää katsoa, että saisiko tästä tuunattua, vaikka kaksi erillistä vaatetta. Siis mähän en osaa ommella, mutta katsotaan, että jos jotain saisi aikaiseksi.

Meillä oli tuolla käytävällä ”salakuvaaja”, joka koitti ottaa kuvaa, tuosta mun huonoimmasta puolestani. Onneksi Hansun kamera ei yltänyt niin hyvin näin kauas.

Työkaveri Tuula otti taas kuvia. Me aina vähän vitsaillaan tässä kuvanottotilanteessa ja siitä syystä mä välistä vähän repeilen. 
Sitten koitan taas ryhdistäytyä.  

Käydään välistä toisen työkaverin ”työpisteessä” kuvaamassa ja tästä aina saadaan kuulla, kun kuvat julkaistaan… että te teitte sen taas. Terkkuja vaan Anulle.

Tällaisiin tunnelmiin siis taas tällä kertaa.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onpas kaunis mekko. Kovin sääli, jos se ei ole sellainen, joka toimisi malliltaa. Voisihan siitä ehkä saada hameen?

 2. 2

  sanoo

  Kaunis kukkakuosi, mutta ymmärrän … Olen itsekin huono pitämään kirjavaa isoina pintoina , silloin pitää mallin olla pukeva. Hame tuosta on ainakin helppo tehdä !

  • 2.1

   sanoo

   Mä voin pitää kyllä kirjavaa isoina pintoina, mutta pitää keksiä tuohon omaan leveään kohtaan ratkaisu, johon kuosin yhdistää 😉

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Anni… me mennään aina samoilla kaavoilla… kun työkaveri alkaa kuvaamaan… mä kysyn tietyn kysymyksen häneltä.. ja sitten se nauru alkaa 😉

 3. 5

  sanoo

  Kuvaamista siis molemmilta suunnilta 🙂 Toivottavasti saat tuunattua tuosta oman makuisen mekon/hameen.

  • 5.1

   sanoo

   Onneksi tuon takakuvaajan puhelin ei ylettynyt tuonne saakka, kun mulle ei ole oikein paras kuvakulma tuo, josta yritti kuvata. Kyllä mä siitä joain saan aikaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *