Kukkaneuletakissa

 Jostain syystä on taas asukuvien ottamiset olleet vähissä. On ollut taas niin paljon kaikkea muuta aktiviteettiä ja lomapäiviä, että ei ole asuja kauheasti kuvailemaan. Tässä kuitenkin viime viikolta yksi asu. Aika normisettiä. Nyt kun on talvi ja pakkasta, niin meikäläinen viihtyy farkuissa useammin ja useammin. Helpoin tie aamuisin on vetää farkut jalkaan ja miettiä, että mitä niiden kanssa sitten yhdistää. Käteen osui tämä Tukholmasta viime vuonna ostamani kukkakuvioinen neuletakki, johon yhdistin vielä mustan trikoopaidan.

Aamulla töihin mennessäni napsautin kirkasvalolampun päälle, vihreää teetä nautin Il Divo mukista ja siihen oli ihan erityinen syy.
 
Il Divo oli mulle päivän sana, koska Il Divo tulee taas Suomeen ja tänään alkoi lippujen myynti. Kaksi kertaa olen käynyt heidän konsertissaan (Tukholmassa ja Helsingissä) ja nyt on vuorossa musikaali, jossa he esittävät Brodway-musikaaleista tuttuja sävelmiä.
 Nyt on taas jotain kivaa mitä odottaa.
Täältä voi käydä ostamassa lippuja musikaaliin.

Siis ihan mahtava päivä tänäänkin. 
Nautitaan elämästä ja napataan kokemuksia.
Kirjoitin muuten kahvakuulakainalossa blogissa tänään tuosta mun Detox-kuurin ruokavaliostani.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo takki on kyllä ihan sinun tyylisesi! Minulle on muuten käynyt niin, että aina kun kaupoissa näen jotain kukikasta tai värikästä, ajattelen heti, että tuosta Maiju tykkäisi! Ja muutaman kerran on käynyt sitten niinkin, että hetken päästä se sama vaate on täällä sinun ylläsi;)
  Oikein hyvää viikkoa, Maiju!

 2. 3

  sanoo

  Ensimmäisessä kuvassa silmäsi näyttävät upean sinisiltä. Ihan kuin sinulla olisi värilliset piilarit : ) Kokemusrikasta viikkoa toivottaen!

 3. 4

  sanoo

  Ihana Il Divo <3 Kävin Hartwall arenalla kuuntelemassa (ja katselemassa) heitä olisikohan ollut vuonna 2014…

 4. 5

  sanoo

  Kaunis kokonaisuus. Olen samaa huomannut, puen minäkin ne farkut aina vaan useammin ja useammin ylleni kun on viileät kelit. Jotenkin kätevämmät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *