Kulmien kestopigmentoinnin vahvistaminen

Olen kertonut pari vuotta sitten viimeksi kestopigmentoiduista kulmistani. Silloin kävin viimeksi vahvistamassa kulmien pigmentoinnit. Kestopigmentointi on sellainen, että se yleensä suositellaan uudistettavan 2-3 vuoden välein. Itse olen kokenut, että pari vuotta on itselleni ollut nyt sellainen aika, jolloin tulee tunne, että nyt on pakko mennä vahvistamaan kulmat.

Itse aikoinaan päädyin kestopigmentointiin, kun omaan niin vaaleat kulmakarvat, että tuskastuin niiden kanssa aina, koska kestovärjäys kesti pari viikkoa ja sitten jouduin taas etsimään kulmiani, että missä ne ovat.  Olen ottanut kestopigmetoinnit kulmiini vuonna 2012 ja kävin vahvistamat ensimmäisen kerran kulmat vuonna 2014 ja nyt siis 2016. Kirjoitin vuonna 2014 kulmien vahvistamisesta täällä. Tälläkin kerralla menin ystäväni Heinin kauneushoitolaan ottamaan vahvistukset. Heinin kauneushoitola on nimeltään Kauneushoitola Heini Savolainen. Heinin kauneushoitola sijaitsee nyt Tikkurilassa, mutta on muuttamassa Hiekkaharjun aseman kupeeseen ensi vuoden alussa.

Tässä on alkutilanne. Kulmissa on vielä väriä, mutta pigmentti on jo hieman vaihtanut väriä. Itselläni väri ajan saatossa menee vähän harmaaseen vivahtavaksi. Kuitenkaan se ei minua haittaa, koska ehostan aina kulmani tummalla värillä päivittäin.  Pigmentoinnin avulla kuitenkin asia helpottuu, kun näkee, että missä kulmat ovat.

kestopigmentointi-1

Ensimmäisenä Heini aloitti laittamalla puudutusvoidetta kulmiin ja se annettiin vaikuttaa jonkin aikaa näiden Heinin omien patenttiratkaisujen (kumihanskojen) alla.

kestopigmentointi-1-1

Sitten päästiin töihin. Kun minulla oli jo aiemmin tehdyt kulmat, jäi tästä suunnitteluvaihe pois. Olin tyytyväinen kulmien malliin, joten aiemmalta pohjalta lähdettiin vahvistamaan kulmia.  Jos ei ole aiempia pigmentointeja, Heini aloittaa kulmien suunnittelutyöllä. Yleensä kulmien tekemisessä lähdetään omien kulmien mallia mukaillen liikkeelle. Tässä siis pyritään siihen, että korostetaan asiakkaan omia piirteitä. Kannattaa olla aina avoin ja kertoa itsekin tekijälleen, että haluaako ohuet vai paksut kulmat. Näin päästään tärkeässä asiassa yksimielisyyteen.

kestopigmentointi-1-7

kestopigmentointi-1-3

kestopigmentointi-1-5

Tässä sitten ollaan valmiita. Väriä on hieman kulman alla, mutta se oli irtoväriä ja lähti pois putsausvaiheessa.

kestopigmentointi-1-6

Kun väri oli laitettu kulmiin, laitettiin kylmämaski kulmien päälle, rauhoittamaan hoidon jälkeisiä tuntemuksia.

kestopigmentointi-1-9

Bepanthen voidetta kannattaa levittää kulmiin kolme kertaa päivässä vähintään kolmen päivän ajan. Tässä siis samanlainen jälkihoito, kuin tatuointien kanssa.

kestopigmentointi-1-10

Tässä valmiit kulmat. Parin viikon päästä nähdään, että millainen oli sitten se lopullinen tulos. Uskon, että sitä sai mitä tilasi.

kestopigmentointi-1-11

Tässä ystäväni Heini ja allekirjoittanut.

kestopigmentointi-1-12

Nyt on taas kiva fiilis, kun ei tarvitse miettiä kulmiaan, vaan meikkauskin taas helpottuu entisestään.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  Belladonna sanoo

  Sattuipa sopivaan aikaan tämä postauksesi. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, kävisinkö ottamassa kulmiin kestopigmentit. Kestoväri ei mullakaan kestä kauaa ja lisäksi iän myötä kulmakarvat ovat ohentuneet. Pigmentillä niihin saisi uutta ryhtiä ja nopeuttaisi aamumeikin tekoa.

  • 1.1

   sanoo

   Ihan varmasti helpottaa. Itse mietin asiaa aikoinaan monta vuotta. Päässä pyöri paljon asioita tyyliin, että
   – mitä jos väri haalenee
   – mitä jos en tykkää mallista
   – mitä jos ja mitä jos…

   Sitten päätin, että selvittää asiat ja tajusin, että pigmentointi ei ole meikin korvike. Sitten en enää pelännyt edes värien haalistumista. Enkä ole päivääkään katunut. Parin vuoden välein uutta väriä pintaan ja taas mennään.

 2. 2

  sanoo

  Minäkin kävin laittamassa kulmat! Ihanaa kun ovat siistit ja huolitellut jatkuvasti ja kulmien mallia on nyt itse helppo pitää
  oikeana. Hyvää joulua sinulle, Kata

  • 2.1

   sanoo

   Todellakin helpottaa ehostusta. Itse olen sellainen, että tykkään, että kulmat näkyvät. Kulmat kehystävät kasvot. Ihanaa joulua myös sinulle.

 3. 3

  sanoo

  Laitatin kanssa kesällä ensimmäistä kertaa pigmentoinnit kulmiin ja nyt harmittaa, etten tehnyt sitä jo aiemmin. Olis jäänyt niin monet kestovärit ja haaleat kaudet väliin. Mutta parempi myöhään edes.. Ja kun oli tuttu kosmetologi, joka on mun kulmia värjännyt jo vuosia, ei ollut epäilystäkään, etteikö mallista olis tullut heti ihan nappi. Olen kyllä tosi tyytyväinen. Kulmat on kuitenkin se kaikkein ryhdistävin osa kasvoja mun mielestä.

  • 3.1

   sanoo

   Itsekin mietin asiaa liian monta vuotta. Itsekään en ole päivääkään katunut ratkaisua. Helpottaa niin paljon kulmien etsimisessä, kun näkee, että missä ne menee.

 4. 4

  Hohhoi sanoo

  ”Olin tyytyväinen kulmien malliin” lienet ainut. Ton toisen kulman alle suttaantuneen väriläntin kanssa näyttää vähän paremmalta ja luonnollisemmalta, mutta tuollaiset ohuet, muodottomat viivat eivät sovi kenenkään naamaan.

  • 4.1

   sanoo

   Toivottavasti et pety, mutta se väri ei ole kiinni ihossani. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Joten annetaan jokaisen tykätä omasta tyylistään. Positiivista energiaa päivääsi.

  • 4.2

   sanoo

   Jostain syystä näytän ärsyttävän sua teksteilläni. Mietin, että miksi ylipäätään luet blogiani, kun sua ärsyttää mussa kaikki. Olet kommentoinut eri nimimerkillä lukuisia kertoja ja kaikki kommentit on negatiivisia.

 5. 5

  sanoo

  Kyllä kulmat tuovat sen ilmeen kasvoille ja jos ei kulmia olisi, kävisin minäkin. Mulla nyt rehottaa karvat joka paikassa, myös kulmissa, tosin en niitä juuri nypi eli edes yksi paikka, missä ei tarvi niin kovin harventaa. Näytät todella hyvältä, mun muru <3

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Tiia, joidenkin mielestä hyvältä ja joidenkin mielestä varmaan vähemmän. Pääasia, että me tykätään ja se on tärkeintä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *