Kumisaappaiden uusi elämä

Löysin kirpparilta tällaiset kivat lasten kumisaappaat. Meinasin kävellä ohi, mutta en pystynyt, eihän tällaisia yksinkertaisesti vaan voi ohittaa. Kumisaappaat oli kokoa 33 ja olihan mun pakko ihan huvikseni niitä kokeilla. Mun kengän kokoni on kyllä 35,5. Pieni kiusaus olisi ollut jättää ne käyttöön, mutta ei, siihen tarkoitukseen mihin ne halusin, niin siihen ne piti käyttää.

Kävin hakemassa muutaman kukkasen niiden seuraksi ja sitten vaan hommiin.

Tarvitaan siis vanhat kumisaappaat, kukka, multaa ja puutarhakäsineet.

Tällaiset ihanat kukkapurkit niistä sitten syntyi. Ensi kesänä ne voisi sitten kiinnittää väliaitaan kiinni naulaamalla. Tänä kesänä voivat koristaa vain terassin lattiaa.

Katsotaan, että kuinka kauan jaksavat sitten ”elää” mun hoidossani, sillä mä voin hyvinkin unohtaa kastella niitä.
Hyvää viikonloppua  kaikille. Tästä viikonlopusta taitaa tullakin erityisen lämmin. 
Maiju


Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Olen nähnyt jotain kuvia joskus, jossa on kiinnitetty saappaita lauta-aitaan… ja päätin silloin, että jos vastaan tulee kivannäköisiä saappaita, niin pelastan ne mun kukkien alustoiksi 😉

 1. 3

  sanoo

  Ihanat saappaat löysit. Itekin oon katellu ja ilmottanu tutuille, että jos on roskiin meneviä saappaita niin mulle vaan. Järvenpäässä on metritolkulla metalliaitaa, joka täynnä kaikenlaisia saappaita kukkineen. Mulla on kuvia facebookin kukkaset -kansiossani sieltä.
  Mene ihmeessä Järvenpäähän ihastelemaan saapasaitoja.

 2. 8

  sanoo

  Voi että on ihanat ♥
  Vielä kun sinun saappaasikaan ei ole sellaisia tavallisia, niin kuin minulla. Omistani en saisi noin nättiä yhdistelmää.

  Yritä nyt muistaa kastella !!!!!!

  • 10.1

   sanoo

   Joo on muistettu 😉 Nyt ostin tänään tosi mageet saappaat samaan tarkoitukseen. Kirppiksellä olisi ollut myynnissä monet ihanat.

 3. 11

  Anonyymi sanoo

  Minulla olis emännän hylkäämät keltaiset hait aivan käyttämättöminä,kuka tahtois hiukan nuhraantuneet hait kukkien kasvualustoiksi,koska meillä ne eivät kerrostalossa tulisi käyttöön !
  Juhani ja Anneli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *