Kun aamustani tuli täydellinen

Tiedättekö sen tunteen kun heräät aamuun, katsot ulos ja toteat aamun olevan täydellinen. Sellainen hetki oli sunnuntai-aamuna mökillä. Meillä oli sunnuntaina hieman kiireinen aikataulu, koska mun piti olla Helsingissä jo kello 10. Tämä tarkoitti siis aikaista ylösnousua, tällä kertaa se onnistui ilman kelloa. Heräsin jo kello 6 ja totesin, että tästä tulee täydellinen päivä.

Katsastin jääkaapin ja totesin, että nyt valmistan aamupalaksi meidän herkkua eli turkkilaista jogurttia, juoksevaa hunajaa, tuoreita marjoja ja ripaus gluteenittomia kaurahiutaleita. Oikeata kauneusruokaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voisin sanoa, että luonto on kyllä nyt niin kauneimmillaan. Aurinko, koivut taustalla ja se ihana hetki. Tällaisiin hetkiin voisi aika pysähtyä. Tästä aamusta tuli täydellinen. Kaikki palaset kohdallaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamupala nautittiin näin upeissa maisemissa terassilla. Aamuaurinko heijasti järven pintaan. Minä meinasin pakahtua tähän hetkeen.

kesäaamu mökillä - 1

Olin edellisenä päivänä mökille tultaessa pyytänyt, että mies pysäyttää auton pellon laitaan ja kävin poimimassa luonnonkukkia. Kukat täydensivät aamuisen kuvaushetkeni.

kesäkukat - 1

Nautitaan kesästä ja sen ihanista pienistä hetkistä. Nähdään tämä kauneus ympärillämme.

Maiju

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Onpa ihanan rauhallista ja herkun näköistä! Minä vetelen aamupuuroni vauva sylissä isompaa auttaen, se on vasta näky. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *