Kun ystävä yllättää

Välillä ystävät voivat yllättää toisiaan, vaikka ei olisikaan mitään juhlapäiviä. Juhlapäiviä voi sitten keksiä, vaikka itse. Itse yllätin Tiian aiemmin ostamalla meille konserttiliput ja selitin Tiialle sitten, että ne on hänen synttäreiden etkot. Tiia sitten yllätti minut tuomalla minulle mun ihailemani Anna-Mari Westin ihanan kalenterin ja hajuvesipullon. Molemmista lahjoista olin ihan taivaassa ja miksi sen selitän teille.

ysta%cc%88va%cc%88-ylla%cc%88tta%cc%88a%cc%88-1

Rakastan mietelauseita, rakastan kauniita kuvia. Anna-Mari West on korteissaan ja kalentereissaan yhdistänyt nämä minulle kaksi tärkeää asiaa. Hänen tuotteistaan saa sitä arjen iloa. Pieniä asioita, mutta hyvin voimaannuttavia sellaisia.

ysta%cc%88va%cc%88-ylla%cc%88tta%cc%88a%cc%88-1-1

Meillä jokaisella varmasti on hajumuisti? Itselläni hajumuisti eräästä tuoksusta juontaa johonkin 30 vuoden päähän. Muistan, että joskus 80-luvulla oli muotia kielohajuvesi. Olen oikeasti metsästänyt kielohajuvettä jo vuosia. Olen aina etsinyt hajuvesiosastoilta ja minulle on vaan kerrottu, että ”ikävä kyllä puhdasta kieloa ei ole olemassa”.  Mainitsin jostain syystä Tiialle I love me messuilla tästä mun hajumuistista ja siitä, että kielohajuvettä kaipaisin. Tiia kertoi, että hänellä on sellaista kotona, että katsoo, että löytääkö hän sen pullon.

ysta%cc%88va%cc%88-ylla%cc%88tta%cc%88a%cc%88-1-2

Kun sunnuntaina tavattiin, hänellä oli mukana  Mucuet En Fleurs -pullo, joka on Yves Rocherin valmistama tuoksu. Meinasin pyörtyä, tuoksu oli täydellinen. Tätä olin metsästänyt vuosia ja siinä se oli nyt edessäni. Tiedän, että moni muukin ystäväni oli tätä tuoksua metsästänyt, joten tiedoksi, että kielo on nyt löytynyt.

mucuet-en-fleurs-yves-rocher-1

Nämä oli sitten mun synttärikemujen etkot. Kiitos ihana Tiia, että olet olemassa.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ai vitsit. En ollut enää muistanut koko kieloa, mutta nyt kun mainitsit, niin se oli kyllä niin ihana!
  Mun lempparikukkia muutenkin.

  • 1.1

   sanoo

   Musta tuntuu, että suuri osa meidän ikäisistä naisista on käyttänyt kieloa silloin vuonna miekka ja kirves 🙂

 2. 2

  Mummeli sanoo

  Innostuin niin postauksesi aiheesta, että en kerinnyt lukea sitä loppuun! (luen kohta).
  Taannuin viime jouluna ehkä noin 3-vuotiaan tasolle, kun sain vääränlaisen seinäkalenterin. Valvoin yhtenä yönä kauan surkutellen asiaa. Miniällenikin ”itkin” tilannetta.
  Joka tapauksessa ostan tänä vuonna ihan itse kalenterini. Ebba Masalin on kiikarissa.

  Ja siitä hajumuistista: Mulle on jäänyt mieleen 70-luvulta omenan tuoksuinen deodorantti. Sitä suihkuttelin, kun olin lähdössä lavatansseihin 4-pirtille. Myös Fii-parfyymidödöt muistan nuoruudestani. Niitä oli eri tuoksuja ”teen” -ikäisille. Käytin pitkään 17-tuoksua. En ole onnistunut hakemaan googlella kuvia niistä.

  Mainitsen vielä, että 60-luvulla kun katselin tätieni touhuja niin silloin oli ’kova sana’ Triple -talkkideodorantti 😀

  • 2.1

   sanoo

   Eikö ollutkin nostalginen aihe 🙂 Nauratti tuo sun 3-vuotisuhmakiukku. Ei pitäisi joulupukinkaan lähteä vääriä lahjoja tuomaan, siitähän ei voi muuta tulla kuin känkkäränkkä. rakastan näitä kalentereita, joissa on kauniita sanoja ja ihania kuvia. Niitä taitaa olla markkinoilla aika monta tällä hetkellä.

 3. 3

  sanoo

  Meillä oli niin parhaat etkot! Kiitos sulle nauruista ja konsertista. <3 Juu kalenteri oli niin sun näköinen ja mullehan jäi agenda. Tuo kielo on ihan täydellinen kielo, toivottavasti Yvesiltä sitä saa lisää. <3

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos itsellesi. Oli niin sairaan ihana ilta. Sun etkot oli niin kivat, vielä ehditään viettämään monet etkot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *