Kuvausten harjoittelua vihreällä asulla

Edelleen leikin tuon uuden jalustan kanssa ja harjoittelen ottamaan itse näitä vaatekuvia. Harjoitellessa olen huomannut kuinka vaikeaa on poseerata  yksinään. Tulee todella vakavan näköisiä kuvia, on niin paljon helpompaa hymyillä ikään kuin toiselle. No ehkä mä opin vielä hymyilemään yksinäni.

Lomakin sitten on loppu ja arkinen aherrus koitaa taas huomenna. Huomenna töiden jälkeen on vähän erikoista menoa, kerron sitten myöhemmin tuosta enemmän.

Hyvää alkavaa työviikkoa kaikille.
Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihanat kengät sieltä pilkistävät<3! Vihreä on itselleni vähän vieras väri, vaikkakin sitä välillä harjoittelen 😉 Sinulle sopii !

 2. 3

  sanoo

  Sinulla on aina joka asuun sopivan väriset kengätkin.
  Hienosti olet saanut kuvat onnistumaan.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin ♥

 3. 4

  sanoo

  Kaunis paita – ja kengät ihan pilkulleen sävy sävyyn! Ja mä en hetkeäkään epäile, että sä jaksaisit siellä pitkään synkistellä. Kunhan totut siihen jalustakuvaukseen, niin mitähän me vielä saadaan nähdäkään?
  Aurinkoa viikkoosi!

 4. 5

  sanoo

  Voi onpas kivan värinen paita ja kaulakorut siihen vallan passelisti sopivat. Kertakaikkisen kiva, tykästyin nyt oikein kunnolla 🙂

  Jalustakuvaukset kuulostavat kovin vaikeilta, onneksi on tuo mies joka jaksaa ottaa kuvia päivä toisensa jälkeen, olisin itsekin varmaan todella totinen jos itsekseni kuvailisin.

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos. Kyllä nuo jalustakuvaukset on ihan kivoja. Pitää vaan oppia säädöt ja asetukset sopiviksi… niin ja oppia hymyilemään yksikseen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *